Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 26-a din Premier League: Bale, "mai bun ca niciodată"

Cristian Mihală

Actualizat 02/03/2021 la 09:16 GMT+2

Analistul Eurosport Lucian Sânmărtean l-a ales pe Gareth Bale drept cel mai bun jucător al etapei a 26-a din Premier League.

Bale

Credit imagine: Eurosport

Săptămână de săptămână, fostul mare mijlocaș alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult. De această dată, alesul nu putea fi altul decât Gareth Bale, care a avut prestații magice pentru Spurs în ultima săptămână.
După o evoluție de gală în Europa League, galezul a fost introdus din primul minut de Jose Mourinho și în campionat, contra lui Burnley (4-0). Și atacantul de bandă a fost impresionant, reușind două goluri și o pasă de gol.
Bale a ajuns astfel la 4 goluri și 3 assisturi în ultimele 4 meciuri pentru londonezi și, dacă nu se va accidenta, nu are cum să mai rateze primul "11". Deși în prima parte a sezonului "Specialul" nu prea l-a folosit, galezul are cifre excelente: a fost implicat în 11 reușite (gol sau assist) în 20 de partide pentru Tottenham.

Mourinho: "Nu există vreun manager în lume care să nu îl joace pe Bale când e apt"

După ce a reușit o dublă și o pasă de gol în victoria convingătoare a celor de la Tottenham cu Burnley, Jose Mourinho a dezvăluit că galezul va juca un rol esențial în următoarele luni pentru Tottenham.
"Nu există vreun manager în lume care să nu-l joace pe Gareth Bale când este într-o condiție fizică bună. Iar acum este mai bun ca niciodată. Gareth este un tip foarte experimentat. Își știe corpul mai bine ca oricine. Ar fi frumos din partea mea să spun că am gestionat situația foarte bine", a declarat Mourinho.
Tottenham pierduse cinci din ultimele șase meciuri din campionat. Însă Bale a dezvăluit că a fost motivat de ideea formării unui trio letal în atac cu Harry Kane și Son Heung Min pentru a readuce la viață sezonul lui Tottenham.
"De aceea am venit aici, ca să joc cu ei. Asta voiam să fac. Este minunat să fiu pe teren și să mă simt atât de bine, sper să ne revenim după acest meci și să căpătăm niște încredere", a declarat Bale.
Tottenham se deplasează la Fulham joi pentru ca apoi, trei zile mai târziu, să o găzduiască pe Crystal Palace. Urmează apoi Dinamo Zagreb în optimile Europa League înaintea derby-ului cu Arsenal.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo