Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kelechi Iheanacho, atacantul nigerian al celor de la Leicester City.
Fotbal
West Ham – Leicester | "Ciocănarii", faţă în faţă cu istoria
11/04/2021 LA 11:09

Kelechi Iheanacho, jucătorul etapei

Leicester a învins-o cu 5-0 pe Sheffield United pentru a se menține în bătălia pentru locul secund din Premier League cu Manchester United iar Kelechi Iheanacho, fostul vârf al lui Manchester City, a fost decisiv.
Nigerianul a reușit pentru prima oară în carieră un hat-trick și a făcut cel mai bun meci al său în Premier League. La sfârșitul partidei, jucătorul de 24 de ani, vizibil emoționat, a dedicat hat-trick-ul tuturor mamelor din lume (în Marea Britanie se sărbătorește Ziua Mamei pe 14 martie), maam sa decedând când el avea doar 14 ani.
Este cu siguranță un moment cheie în cariera sa după ce City a renunțat la serviciile sale, Brendan Rodgers oferindu-i în ultima vreme mai multă încredere.
În Premier League, la Leicester și Manchester City, Iheanacho a fost implicat în 50 de goluri în 76 de meciuri jucate ca titular - a marcat 36 de goluri și a reușit 14 assisturi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Rio Ferdinand s-a răzgândit: Liverpool prinde sigur locul 4. Programul și lupta în Premier League
05/04/2021 LA 11:41
Fotbal
Premier League revine în forţă! Două meciuri de gală în weekend, toate partidele sunt pe Eurosport
02/04/2021 LA 20:07