Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kelechi Iheanacho, atacantul nigerian al celor de la Leicester City.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27

Kelechi Iheanacho, jucătorul etapei

Leicester a învins-o cu 5-0 pe Sheffield United pentru a se menține în bătălia pentru locul secund din Premier League cu Manchester United iar Kelechi Iheanacho, fostul vârf al lui Manchester City, a fost decisiv.
Nigerianul a reușit pentru prima oară în carieră un hat-trick și a făcut cel mai bun meci al său în Premier League. La sfârșitul partidei, jucătorul de 24 de ani, vizibil emoționat, a dedicat hat-trick-ul tuturor mamelor din lume (în Marea Britanie se sărbătorește Ziua Mamei pe 14 martie), maam sa decedând când el avea doar 14 ani.
Este cu siguranță un moment cheie în cariera sa după ce City a renunțat la serviciile sale, Brendan Rodgers oferindu-i în ultima vreme mai multă încredere.
În Premier League, la Leicester și Manchester City, Iheanacho a fost implicat în 50 de goluri în 76 de meciuri jucate ca titular - a marcat 36 de goluri și a reușit 14 assisturi.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Haaland a devenit cel mai valoros jucător din lume, depășindu-l pe Mbappe! Cota de piață uriașă
05/11/2022 LA 12:12
Premier League
Manchester City a câștigat și fără Erling Haaland! "Cetățenii" au învins Leicester la limită
29/10/2022 LA 13:23