Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Edinson Cavani, vârful lui Manchester United.
Manchester United părea să piardă meciul cu Aston Villa - prima repriză nu a adus niciun moment de strălucire pentru diavoli, care erau conduși la pauză cu 1-0. Cu toate acestea, un penalty și o execuție superbă a lui Mason Greenwood au întors meciul.
Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 13 ORE

Edinson Cavani, mereu decisiv pentru United

Însă pentru a se înlătura orice îndoială privind rezultatul final, Ole Gunnar Solskjaer a apelat la o față cunoscută - Edinson Cavani. Câtă vreme a fost apt, uruguayanul a fost letal în acest sezon pentru Manchester United.
Așa a fost și în meciul cu Aston Villa. După o centrare excelentă a lui Rashford, Cavani a scăpat fără probleme de fundaș și a lovit impecabil mingea cu capul pentru a stabili scorul final. Fix genul de situație care îi place ”matadorului”.
De altfel, Manchester United a anunțat chiar ieri faptul că urugauyanul va mai sta cel puțin un sezon pe Old Trafford.
Fosta vedetă a lui Palermo, Napoli și Paris Saint-Germain ar fi avut în vedere o ofertă din partea clubului argentinian Boca Juniors de a se întoarce în America de Sud, dar forma pe care o traversează l-a făcut să se răzgândească. Cavani a marcat opt ​​goluri în ultimele sale șapte jocuri pentru United și a jucat un rol esențial în a-i ajuta pe Marcus Rashford și Mason Greenwood să-și dezvolte jocul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 16 ORE
Premier League
S-a răzbunat Manchester United pe Zidane și PSG? Trei "iepuri" dintr-o lovitură pentru "diavoli"
ACUM 17 ORE