Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Edinson Cavani, vârful lui Manchester United.
Manchester United părea să piardă meciul cu Aston Villa - prima repriză nu a adus niciun moment de strălucire pentru diavoli, care erau conduși la pauză cu 1-0. Cu toate acestea, un penalty și o execuție superbă a lui Mason Greenwood au întors meciul.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Edinson Cavani, mereu decisiv pentru United

Însă pentru a se înlătura orice îndoială privind rezultatul final, Ole Gunnar Solskjaer a apelat la o față cunoscută - Edinson Cavani. Câtă vreme a fost apt, uruguayanul a fost letal în acest sezon pentru Manchester United.
Așa a fost și în meciul cu Aston Villa. După o centrare excelentă a lui Rashford, Cavani a scăpat fără probleme de fundaș și a lovit impecabil mingea cu capul pentru a stabili scorul final. Fix genul de situație care îi place ”matadorului”.
De altfel, Manchester United a anunțat chiar ieri faptul că urugauyanul va mai sta cel puțin un sezon pe Old Trafford.
Fosta vedetă a lui Palermo, Napoli și Paris Saint-Germain ar fi avut în vedere o ofertă din partea clubului argentinian Boca Juniors de a se întoarce în America de Sud, dar forma pe care o traversează l-a făcut să se răzgândească. Cavani a marcat opt ​​goluri în ultimele sale șapte jocuri pentru United și a jucat un rol esențial în a-i ajuta pe Marcus Rashford și Mason Greenwood să-și dezvolte jocul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52