Săptămână de săptămână, Lucian Sânmărtean alege la finalul rundei din Premier League fotbalistul care l-a impresionat cel mai mult.
De această dată alegerea lui Sânmărtean a fost Kun Aguero, argentinianul care a jucat ultimul său meci în Premier League în tricoul lui Manchester City.

Aguero a marcat o dublă la ultimul meci în Premier League pentru City

Premier League
Klopp, despre venirea lui Rangnick la United: "Din nefericire, vine în Premier League"
ACUM 14 ORE
Kun Aguero s-a despărțit în stil de mare campion de Manchester City, club la care a evoluat în ultimele 10 sezoane. Intrat pe teren în minutul 65 al meciului cu Everton (5-0), din ultima etapă, atacantul argentinian a marcat de 2 ori, ajungând astfel la 184 de goluri marcate pentru cetățeni în Premier League, devenind astfel jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în campionat pentru un singur club din Anglia.
Plecarea lui Aguero de la City a fost una emoționantă pentru toată lumea, Pep Guardiola izbucnind în lacrimi în momentul în care a vorbit despre acest lucru.
5 titluri a câștigat Aguero pentru City, trecându-și în CV și o Cupă a Angliei, dar și 6 Cupe ale Ligii. A fost golgheterul campionatului în 2014-2015 și a fost numit jucătorul anului pentru "cetățeni" în două rânduri: 2011-2012 și 2014-2015.
Aguero ar mai putea juca o partidă pentru City - finala Champions League, cu Chelsea -, dar în condiții normale nu va fi titular. Totuși, dacă scorul o va permite, Pep ar putea să îi mai facă un cadou, pe final de meci, sâmbăta viitoare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Rangnick, făcut praf: "Nu îi pasă câtuși de puțin de fotbal, e un trădător și un mercenar"
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
IERI LA 12:29