Articol scris de Romeo Ene
Luis Suarez a fost cedat de Barcelona la începutul acestui sezon la Atletico Madrid din cauza vârstei sale, uruguayanul având 34 de ani. Totuşi, alegerea s-a dovedit a fi o greşeală deoarece Suarez înscrie pe bandă rulantă la Atletico, având deja 19 goluri în La Liga, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor.
Cu ajutorul lui, Atletico se află pe primul loc şi are şanse mari de a câştiga titlul.În ultimele ore au apărut informații care afirmă că Liverpool ar fi foarte interesată de readucerea lui Suarez pe Anfield, după ce a văzut renașterea atacantului uruguayan din acest sezon, care în urmă cu câțiva ani era un jucător foarte important pentru englezi, potrivit 90min.com.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Suarez are contract cu Atletico până în vara lui 2022, dar există o clauză prin care uruguayanul ar putea rămâne liber de contract la finele acestui sezon.

Suarez, posibil înlocuitor pentru Origi

Plecarea iminentă a lui Origi, care nu intră în planurile lui Klopp, precum şi randamentul oferit de Roberto Firmino, care este mult sub cel al colegilor săi, Salah şi Mané, l-ar fi plasat pe Suárez pe radarul lui Liverpool în restructurarea pe care clubul o are în vedere pentru sezonul următor.
Deşi nu există nicio ofertă concretă din partea lui Liverpool, Atlético Madrid va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa lui Suarez deoarece uruguayanul a devenit un jucător exponenţial în echipa lui Simeone, având o contribuţie mai mare decât a oricărui alt jucător din echipa spaniolilor.
Totuşi, plecarea lui Suarez ar aduce un plus din punct de vedere economic pentru madrileni, ţinând cont că Atletico i-a plătit Barcelonei doar câteva bonusuri de performanţă pentru vârf.
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28