Articol scris de Romeo Ene
Luis Suarez a fost cedat de Barcelona la începutul acestui sezon la Atletico Madrid din cauza vârstei sale, uruguayanul având 34 de ani. Totuşi, alegerea s-a dovedit a fi o greşeală deoarece Suarez înscrie pe bandă rulantă la Atletico, având deja 19 goluri în La Liga, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor.
Cu ajutorul lui, Atletico se află pe primul loc şi are şanse mari de a câştiga titlul.În ultimele ore au apărut informații care afirmă că Liverpool ar fi foarte interesată de readucerea lui Suarez pe Anfield, după ce a văzut renașterea atacantului uruguayan din acest sezon, care în urmă cu câțiva ani era un jucător foarte important pentru englezi, potrivit 90min.com.
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
ACUM O ZI
Suarez are contract cu Atletico până în vara lui 2022, dar există o clauză prin care uruguayanul ar putea rămâne liber de contract la finele acestui sezon.

Suarez, posibil înlocuitor pentru Origi

Plecarea iminentă a lui Origi, care nu intră în planurile lui Klopp, precum şi randamentul oferit de Roberto Firmino, care este mult sub cel al colegilor săi, Salah şi Mané, l-ar fi plasat pe Suárez pe radarul lui Liverpool în restructurarea pe care clubul o are în vedere pentru sezonul următor.
Deşi nu există nicio ofertă concretă din partea lui Liverpool, Atlético Madrid va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa lui Suarez deoarece uruguayanul a devenit un jucător exponenţial în echipa lui Simeone, având o contribuţie mai mare decât a oricărui alt jucător din echipa spaniolilor.
Totuşi, plecarea lui Suarez ar aduce un plus din punct de vedere economic pentru madrileni, ţinând cont că Atletico i-a plătit Barcelonei doar câteva bonusuri de performanţă pentru vârf.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54