Documentarul lui Sadio Mane realizat de Rakuten TV dezvăluie cum a ajuns starul celor de la Liverpool în Europa. Scouterul celor de la FC Metz, Olivier Perrin, l-a remarcat la academia din Dakar la care evolua Mane și l-a dus în Franța în 2011. Începutul aventurii europene a fost de coșmar pentru Mane.
"Primul lucru pe care l-am observat a fost vântul. Era atât de frig și tremuram" își aduce aminte Mane. "Am ieșit din vestiar îmbrăcat în mânecă scurtă, m-am alăturat grupului. Toți jucătorii m-au primit frumos, dar râdeau de mine: cum poți să te îmbraci așa? m-au întrebat. După 5 minute am oprit antrenamentul și m-am întors în vestiar. Era atât de frig și era bizar. Mi-am pus mâinile în apă caldă, n-a fost bine. Oh, Doamne, cât am suferit în ziua aceea. M-a durut foarte tare" mai spune Mane.

"M-am simțit umilit"

Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 11 ORE
Lucrurile au mers și mai rău când a venit vorba de jocul său de la meciul de debut.
"Când a venit se putea vedea imediat energia lui pozitivă. Are un fel de a străluci" spune Vincent Hognon, managerul lui Metz de la acel moment. "Prima dată când a jucat ca rezervă a fost înlocuit după alte 20 de minute. Era de nerecunoscut. Nu putea să accelereze, era alt jucător. M-am întrebat dacă e căldura de vină sau alt motiv. Dar el nu a spus nimic" spune Perrin.
A fost complicat. Avem dureri la adductor la piciorul stâng dar am încercat să joc în ciuda problemei. M-am temut că dacă le voi spune mă vor trimite înapoi în Africa. Olivier Perrin țipa la mine. M-am simțit umilit. M-am dus în vestiar și am plâns ca un nebun. M-am temut că nu îmi voi realiza visul din cauza acestei accidentări. Putea fi sfârșitul carierei mele | Sadio Mane
"Chirurgul care l-a operat a spus că era extrem de imflamat. Rar văzuse o hernie atât de gravă" spune Perrin.
Mane a avut nevoie de 8 luni pentru a-și reveni după operație, însă cei de la Metz l-au așteptat. A debutat în luna ianuarie iar în august cei de la Salzburg au plătit 4 milioane de euro pentru a-l aduce. A urmat transferul la Southampton 2 ani mai târziu și la Liverpool după alți 2 ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22