Antrenorul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, a admis că se bucură că nu îl va avea ca adversar pe Harry Wilson în partida de sâmbătă pe care Liverpool o va avea în deplasarea de la Bournemouth.
Harry Wilson este împrumutat de Liverpool la Bournemouth pentru acest sezon și nu este eligibil conform clauzelor din contractul de împrumut. Harry Wilson este golgheterul lui Bournemouth în acest sezon cu 6 reușite, deși joacă în banda dreaptă.
Sunt fericit că nu poate juca împotriva noastră, să fiu sincer. Fiecare lovitură liberă e o mare amenințare cu el. Dar nu ne-am îndoit niciodată de abilitatea lui Harry de a șuta, talentul lui în această parte a jocului este incredibil, de clasă mondială.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45
Harry este la Bournemouth pentru a-și îmbunătăți toate aspectele din jocul său, să fie implicat, decisiv, să intre între linii, să-și folosească viteza, totul. Face pași importanți, asta e clar. Nu au cea mai bună perioadă în ceea ce privește rezultatele, el a marcat 2 goluri în penultimul meci, nu a fost suficient pentru că tot au pierdut, însă a păstrat tensiunea. E totul bine cu el, foarte bine

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
IERI LA 07:32
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
21/09/2021 LA 06:38