Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mă bucur că nu poate juca!" Reacția sinceră a lui Jurgen Klopp

Sebastian Ujica

Actualizat 06/12/2019 la 16:52 GMT+2

Bournemouth - Liverpool va fi în direct la Eurosport sâmbătă de la ora 17.00.

Jürgen Klopp mit stärkstem Kader zur Klub-WM in Katar

Credit imagine: SID

Antrenorul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, a admis că se bucură că nu îl va avea ca adversar pe Harry Wilson în partida de sâmbătă pe care Liverpool o va avea în deplasarea de la Bournemouth.
Harry Wilson este împrumutat de Liverpool la Bournemouth pentru acest sezon și nu este eligibil conform clauzelor din contractul de împrumut. Harry Wilson este golgheterul lui Bournemouth în acest sezon cu 6 reușite, deși joacă în banda dreaptă.
Sunt fericit că nu poate juca împotriva noastră, să fiu sincer. Fiecare lovitură liberă e o mare amenințare cu el. Dar nu ne-am îndoit niciodată de abilitatea lui Harry de a șuta, talentul lui în această parte a jocului este incredibil, de clasă mondială.
Harry este la Bournemouth pentru a-și îmbunătăți toate aspectele din jocul său, să fie implicat, decisiv, să intre între linii, să-și folosească viteza, totul. Face pași importanți, asta e clar. Nu au cea mai bună perioadă în ceea ce privește rezultatele, el a marcat 2 goluri în penultimul meci, nu a fost suficient pentru că tot au pierdut, însă a păstrat tensiunea. E totul bine cu el, foarte bine

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo