Antrenorul celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, a admis că se bucură că nu îl va avea ca adversar pe Harry Wilson în partida de sâmbătă pe care Liverpool o va avea în deplasarea de la Bournemouth.
Harry Wilson este împrumutat de Liverpool la Bournemouth pentru acest sezon și nu este eligibil conform clauzelor din contractul de împrumut. Harry Wilson este golgheterul lui Bournemouth în acest sezon cu 6 reușite, deși joacă în banda dreaptă.
Sunt fericit că nu poate juca împotriva noastră, să fiu sincer. Fiecare lovitură liberă e o mare amenințare cu el. Dar nu ne-am îndoit niciodată de abilitatea lui Harry de a șuta, talentul lui în această parte a jocului este incredibil, de clasă mondială.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM O ORĂ
Harry este la Bournemouth pentru a-și îmbunătăți toate aspectele din jocul său, să fie implicat, decisiv, să intre între linii, să-și folosească viteza, totul. Face pași importanți, asta e clar. Nu au cea mai bună perioadă în ceea ce privește rezultatele, el a marcat 2 goluri în penultimul meci, nu a fost suficient pentru că tot au pierdut, însă a păstrat tensiunea. E totul bine cu el, foarte bine

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 9 ORE
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42