La 30 de ani de la câștigarea ultimului titlu în Anglia, Liverpool este foarte aproape să spargă gheața și să cucerească trofeul Premier League. Liverpool are 22 de puncte avans în fruntea Premier League după ce a reușit să câștige 24 de meciuri în primele 25 de etape. De asemenea, echipa lui Jurgen Klopp este calificată în optimile UEFA Champions League, competiție câștigată în sezonul precedent.
Președintele celor de Liverpool, Tom Werner, a recunoscut într-un interviu că nici cei din conducerea clubului nu se așteptau ca echipa să aibă un sezon atât de bun.
Mă ciupesc singur să fiu sigur că e real, dar nu am terminat treaba. Spun asta tuturor celor cu care vorbesc că trebuie să savurăm aceste momente pentru că apreciem aceste recorduri realizate și nu cred că se vor repeta prea curând
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League
ACUM 28 MINUTE

"Încă n-am câștigat nimic"

Tom Werner a împărtășit discursul lui Jurgen Klopp. Managerul lui Liverpool a repetat în mai multe rânduri că lupta la titlu nu este încheiată.
Nivelul adversarilor în această ligă este cu adevărat grozav astfel încât te gândești că va veni ziua mai slabă. Însă nu ni s-a întâmplat până acum ceea ce este un compliment incredibil pentru că evident echipa joacă la nivelul maxim în fiecare weekend. Dar așa cum a zis Jurgen, nu am terminat treabă. Momentan nu am realizat nimic. Va fi timp necesar pentru a ne bucura de ce am realizat la finalul sezonului
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
16/09/2021 LA 08:54