Magnus Carlsen, în vârstă de 29 de ani, campion mondial la șah în 2013, a devenit cel mai bun jucător la Fantasy Premie League, depășind aproximativ șapte milione de alți competitori. În prezent, Magnus Carlsen ocupă locul al treilea în ierarhia Fantasy Premier League. El este fan Wolverhampton.
a urcat pe primul loc, sâmbătă seară, după disputarea primelor meciuri din etapa cu numărul 17 a Premier League. Norvegianul a oferit vestea urmăritorilor săi de pe Twitter, scriind: "Campion mondial la șah. Cel mai bine clasat jucător de șah din lume. În prezent, numărul 1 la Fantasy Premier League".
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 16 ORE

Magnus Carlsen, un geniu în șah și în Fantasy Premier League

Carlsen a explicat că nu are o strategie anume când își alege echipa la jocul online, ci se bazează mai mult pe instinct.Înainte de sezonul actual, cea mai bună poziție ocupată de campionul mondial de șah la Fantasy Premier League a fost locul 2397, atins în stagiunea 2017/2018. Din echipa norvegianului fac parte jucători precum Sadio Mane, Mohamed Salah, Jamie Vardy, Heung-Min Son sau Dele Alli.
https://i.eurosport.com/2019/12/17/2738331.jpg
Fantasy Premier League este un joc celebru, unde competitorii își formează o echipă cu jucători care evoluează în Premier League și obțin puncte în funcție de performanța înregistrată de aceștia în meciuri, cum ar fi goluri marcate sau meciuri fără gol primit.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 18 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 21 ORE