Jucătorul celor de la Manchester City, Bernardo Silva, l-a avertizat pe coechipierul său de la națională, Bruno Fernandes, că mai are mult de muncă pentru a câștiga trofee.
Man United nu a mai câștigat titlul în Premier League de la retragerea lui Sir Alex Ferguson, perioadă în care Manchester City a preluat controlul în campionat, câștigând în 3 rânduri trofeul.
Cei de la Manchester United speră ca acest lucru să se schimbe după venirea lui Bruno Fernandes, portughezul reușind să înscrie 3 goluri și să dea 4 assist-uri în primele 9 partide pentru United.
Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
IERI LA 16:53

Ironia lui Bernardo Silva

Însă colegul său de la națională, Bernardo Silva, l-a ironizat într-o intervenție la show-ul 5 Para a Meia-Noite din Portugalia. Bernardo nu a uitat de faptul că primul duel direct a fost adjudecat de echipa lui Bruno Fernandes, în chiar ultimul meci înainte de suspendarea sezonului.
(Pe perioada pandemiei) am fost la Troia cu câțiva apropiați. Am alergat, am jucat tenis. Acum sunt de 10 zile în Manchester și deja m-am săturat. Am vorbit cu el (Bruno Fernandes) în urmă cu vreo 3 zile. Are 1-0 la meciurile între noi, însă mai are multă supă de mâncat pentru a ajunge la trofee
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
21/09/2021 LA 09:57
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
21/09/2021 LA 06:04