Luni, 11 mai, trebuia să fie data la care jucătorii echipelor din Premier League urmau să revină la antrenamente în perspectiva reluării sezonului. Guvernul britanic urmează relaxeze măsurile de siguranță în acest weekend, ceea ce le va permite cluburilor să reia antrenamentele.
Însă mai multe cluburi din Premier League au decis să amâne revenirea la baza de antrenament până pe 18 mai, în cel mai bun caz, anunță Daily Mail.

Obstacole în calea revenirii Premier League

Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Conform planului provizoriu, sezonul de Premier League ar urma să fie reluat pe 12 iunie. Însă amânarea revenirii la antrenamente îngreunează situația.
Prim Ministrul Angliei, Boris Johnson, urma să anunțe joi următoarea fază din starea de urgență din Marea Britanie, însă a amânat anunțul pentru duminică. Cum cluburile din Premier League urmează să aibă o nouă ședință vineri, se spera că se va poate decide atunci revenirea la antrenamente.
Însă decizia lui Boris Johnson a făcut ca mai multe cluburi să amâne revenirea la antrenamente. Conform jurnaliștilor britanici, un alt obstacol este dat de faptul că 6 cluburi se opun ca partidele să se joace pe teren netru - Brighton, Watford, West Ham, Norwich, Bournemouth și Aston Villa, adică cele 6 cluburi care luptă pentru evitarea retrogradării. Premier League dorește ca toate cele 20 de cluburi să fie de acord cu planul pentru reluarea sezonului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31