Sezonul actual din Anglia a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată, iar o viitoare dată de reluare a campionatului se va discuta pe 17 aprilie, într-o nouă ședință a organizatorilor Premier League și a reprezentanților cluburilor. Potrivit presei din Anglia, mai multe echipe vor solicita ca sezonul actual să fie încheiat până la data de 30 iunie, pentru a evita problemele legate de transferuri, contracte de sponsorizare și drepturi TV.
Mirror informează că minimum 9 echipe din Anglia vor susține această alternativă, printre ele numărându-se și candidate la locurile de cupe europene. În viziunea cluburilor respective, prelungirea campionatului după 30 iunie va genera o serie lungă de probleme juridice cu care oficialii vor fi nevoiți să se descurce într-un ritm alert.
Scopul cluburilor respective este de a găsi o soluție prin care sezonul să fie încheiat pe teren.
Serie A
Serie A poate scăpa de COVID-19, dar dă de o altă mare problemă. Descoperirea Gazzettei dello Sport
15/04/2020 LA 16:26

6 iunie, data propusă pentru reluarea sezonului

Dacă sezonul din Anglia va fi reluat în jurul datei de 4 mai, la fel cum se discută în cazul campionatului din Germania, atunci ar exista o șansă foarte mare ca meciurile rămase să se poată disputa până la finalul lunii iunie.
În schimb, dacă Premier League va începe pe 6 iunie (data propusă), atunci planul finalizării sezonului înainte de luna iulie va fi aproape imposibil de realizat.
Ultima dată care a fost adusă în discuție pentru încheierea sezonului a fost 12 iulie. Astfel, calendarul din Premier League ar fi îndeajuns de aerisit încât să se poată disputa într-un ritm normal cele 9 etape rămase din stagiunea curentă, fără ca difuzarea partidelor pe TV să fie afectată. Chiar și în această situație, rămâne valabilă problema expirării contractelor mai multor jucători (peste 80). Inițial, FIFA anunțase că va lua măsuri speciale pentru a prelungi înțelegerile fotbaliștilor, însă această alternativă nu va fi posibilă în cele din urmă, din punct de vedere legal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47