Campioana ultimilor 2 ani din Anglia, Manchester City, se pregătește să facă apel la TAS împotriva sancțiunii dictate în urmă cu o săptămână. Pentru a avea șanse mai mari de reușită, Manchester City l-a angajat pe unul dintre cei mai importanți avocați din Marea Britanie să o reprezinte la Lausanne.
David Pannick, cel care a blocat în 2 rânduri Brexit-ul și a reprezentat-o pe Gina Miller în procesul câștigat în fața Theresei May, este cel pe care Manchester City mizează pentru apelul de la TAS.
Cei de la Manchester City vor plăti aproximativ 20.000 de lire pe zi pentru a fi reprezentați de Pannick. Miza este uriașă pentru Manchester City, cea care poate pierde venituri de 200 de milioane de lire dacă sancțiunea nu este anulată.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
ACUM O ZI
Totuși, așa cum a declarat un expert în finanțe în fotbal, City nu va fi nevoită să-și vândă vedetele chiar dacă suspendarea e păstrată. Nu este prima dată când David Pannick o reprezintă pe Manchester City - în 2013 el a câștigat un proces împotriva fostului manager, Joe Royle, care a fost nevoit să plătească 467.000 de lire compensații și costuri legale după ce fusese demis cu 12 ani în urmă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
IERI LA 16:46
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55