Campioana ultimilor 2 ani din Anglia, Manchester City, se pregătește să facă apel la TAS împotriva sancțiunii dictate în urmă cu o săptămână. Pentru a avea șanse mai mari de reușită, Manchester City l-a angajat pe unul dintre cei mai importanți avocați din Marea Britanie să o reprezinte la Lausanne.
David Pannick, cel care a blocat în 2 rânduri Brexit-ul și a reprezentat-o pe Gina Miller în procesul câștigat în fața Theresei May, este cel pe care Manchester City mizează pentru apelul de la TAS.
Cei de la Manchester City vor plăti aproximativ 20.000 de lire pe zi pentru a fi reprezentați de Pannick. Miza este uriașă pentru Manchester City, cea care poate pierde venituri de 200 de milioane de lire dacă sancțiunea nu este anulată.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 36 MINUTE
Totuși, așa cum a declarat un expert în finanțe în fotbal, City nu va fi nevoită să-și vândă vedetele chiar dacă suspendarea e păstrată. Nu este prima dată când David Pannick o reprezintă pe Manchester City - în 2013 el a câștigat un proces împotriva fostului manager, Joe Royle, care a fost nevoit să plătească 467.000 de lire compensații și costuri legale după ce fusese demis cu 12 ani în urmă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
ACUM 3 ORE
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM 3 ORE