Manchester City a fost suspendată de către UEFA pentru 2 ani pentru încălcarea Fair-Play-ului Financiar. Campioana ultimilor 2 ani din Premier League a făcut apel la TAS, sperând să poată evolua fără probleme în UEFA Champions League și în sezonul viitor.

Însă șansele ca apelul lui Manchester City să aibă succes au scăzut după ce 8 din primele 10 echipe din Premier League au lansat o campanie fără precedent împotriva echipei lui Pep Guardiola!

Premier League
Klopp a anunțat că nu își va prelungi contractul cu Liverpool. Planurile tehnicianului german
PESTE O ORĂ

Demers fără precedent

Daily Mail anunță că toate echipele din top 10 ale clasamentului, cu excepția celor de la City, desigur, și Sheffield United, au lansat un demers către Tribunalul de la Lausanne cel care va judeca apelul lui City.

Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Leicester, Wolverhampton, Tottenham și Burnley au scris separat către aceeași firmă de avocatură care a trimis demersul către TAS. Cluburile menționate vor ca sancțiunea primită de Manchester City să rămână în picioare chiar dacă rezultatul apelului va întârzia. Una dintre speranțele celor de la Manchester City era să poată evolua în sezonul următor al UEFA Champions League dacă decizia la apel nu va fi anunțată în timp util iar această variantă este întâmpinată cu opoziție de rivalele lui City.

Demersul cluburilor este privit ca o indicație clară a faptului că acestea vor să sancționeze comportamentul celor de la Manchester City.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League
City - Aston Villa 2-0 | Trupa lui Guardiola a deschis scorul după o fază controversată
ACUM 10 ORE
Premier League
Eriksen, propus de Inter unei forțe din Premier League! "Nerazzurrii" vor un jucător la schimb
ACUM 14 ORE