Manchester City a fost suspendată de către UEFA pentru 2 ani pentru încălcarea Fair-Play-ului Financiar. Campioana ultimilor 2 ani din Premier League a făcut apel la TAS, sperând să poată evolua fără probleme în UEFA Champions League și în sezonul viitor.
Însă șansele ca apelul lui Manchester City să aibă succes au scăzut după ce 8 din primele 10 echipe din Premier League au lansat o campanie fără precedent împotriva echipei lui Pep Guardiola!

Demers fără precedent

Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 5 ORE
Daily Mail anunță că toate echipele din top 10 ale clasamentului, cu excepția celor de la City, desigur, și Sheffield United, au lansat un demers către Tribunalul de la Lausanne cel care va judeca apelul lui City.
Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Leicester, Wolverhampton, Tottenham și Burnley au scris separat către aceeași firmă de avocatură care a trimis demersul către TAS. Cluburile menționate vor ca sancțiunea primită de Manchester City să rămână în picioare chiar dacă rezultatul apelului va întârzia. Una dintre speranțele celor de la Manchester City era să poată evolua în sezonul următor al UEFA Champions League dacă decizia la apel nu va fi anunțată în timp util iar această variantă este întâmpinată cu opoziție de rivalele lui City.
Demersul cluburilor este privit ca o indicație clară a faptului că acestea vor să sancționeze comportamentul celor de la Manchester City.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
ACUM 17 ORE
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM O ZI