Getty Images

Man City, atacată de toate rivalele! Liverpool și United, printre echipele care o vor out din Europa

Man City, atacată de toate rivalele! Liverpool și United, printre echipele care o vor out din Europa

25/03/2020 la 08:51Actualizare 25/03/2020 la 08:54

Cluburile de top din Premier League au demarat o campanie fără precedent pentru oprirea lui Manchester City, cea care urmează să-și afle sentința la TAS.

Manchester City a fost suspendată de către UEFA pentru 2 ani pentru încălcarea Fair-Play-ului Financiar. Campioana ultimilor 2 ani din Premier League a făcut apel la TAS, sperând să poată evolua fără probleme în UEFA Champions League și în sezonul viitor.

Însă șansele ca apelul lui Manchester City să aibă succes au scăzut după ce 8 din primele 10 echipe din Premier League au lansat o campanie fără precedent împotriva echipei lui Pep Guardiola!

Demers fără precedent

Daily Mail anunță că toate echipele din top 10 ale clasamentului, cu excepția celor de la City, desigur, și Sheffield United, au lansat un demers către Tribunalul de la Lausanne cel care va judeca apelul lui City.

Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Leicester, Wolverhampton, Tottenham și Burnley au scris separat către aceeași firmă de avocatură care a trimis demersul către TAS. Cluburile menționate vor ca sancțiunea primită de Manchester City să rămână în picioare chiar dacă rezultatul apelului va întârzia. Una dintre speranțele celor de la Manchester City era să poată evolua în sezonul următor al UEFA Champions League dacă decizia la apel nu va fi anunțată în timp util iar această variantă este întâmpinată cu opoziție de rivalele lui City.

Demersul cluburilor este privit ca o indicație clară a faptului că acestea vor să sancționeze comportamentul celor de la Manchester City.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.