Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man City îl pregătește pe înlocuitorul lui Guardiola. Cine va fi noul antrenor al lui Alex Mitriță

Sebastian Ujica

Actualizat 17/11/2019 la 14:16 GMT+2

Șefii campioanei din ultimii 2 ani din Premier League, Manchester City, se gândesc deja la momentul în care Pep Guardiola va pleca de la club.

Pep Guardiola Mitrita

Credit imagine: Twitter

Pep Guardiola și prelungit contractul cu 2 ani la finalul sezonului 2017/2018, după ce echipa reușise să câștige titlul cu un număr record de puncte. Antrenorul spaniol mai are contract până la finalul sezonului viitor cu City și există deja discuții că nu va mai rămâne la echipă.
Cei de la Manchester City se pregătesc deja pentru un asemenea scenariu, fiind atenți la posibile variante de înlocuire. Una dintre variantele gândite de City este folosirea "surorii mai mici" din Major League Soccer, New York City FC.

Testat la New York City FC

Presa din Olanda anunță că Giovanni van Bronkhorst este aproape să devină antrenorul echipei la care evoluează Alex Mitriță! Fostul internațional olandez este tentat să accepte oferta dintr-un singur motiv: ar reprezenta un prim pas către preluarea Manchester City!
Van Bronkhorst a antrenat-o în ultimii 4 ani pe Feyenoord, reușind să câștige Cupa Olandei în primul sezon și primul titlu după 18 ani pentru club! El a jucat în carieră la Feyenoord, Rangers, Arsenal și Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo