Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man City renunță la luptă: "Liverpool e campioana, noi trebuie să fim atenți să ne calificăm în UCL"

Sebastian Ujica

Publicat 03/02/2020 la 22:26 GMT+2

Unul dintre veteranii lui Manchester City, Fernandinho, a admis că al 3-lea titlu la rând este imposibil de câștigat.

Salah - Liverpool-Manchester City - Premier League 2019/2020 - Getty Images

Credit imagine: Eurosport

Campioana ultimilor 2 ani din Premier League, Manchester City, are șanse infime să reușească să câștige și în acest sezon titlul de campioană. Liverpool are 22 de puncte avans și mai are nevoie de 6 victorii din ultimele 13 partide pentru a fi matematic campioană. Echipa lui Jurgen Klopp are o serie de 16 victorii consecutive în campionat și s-a împiedicat o singură dată în acest sezon, 1-1 pe Old Trafford cu marea rivală, Manchester United.
Înfrângerea cu Tottenham din ultima etapă a risipit orice speranță pentru Manchester City. Întrebat după partidă dacă admite că nu mai există nicio șansă la titlu, Guardiola a refuzat să spună acest lucru, preferând doar să dea din cap.
Suntem departe. Sunt de neoprit, multe puncte. Noi am pierdut puncte în partide în care am evoluat la fel ca astăzi, chiar și când am jucat pe Anfield. Desigur că acum ținta noastră este în competițiile eliminatorii și să ne calificăm în UEFA Champions League în sezonul viitor

Fernandinho cedează lupta

Dacă Pep Guardiola nu a dorit să o spună, a făcut-o Fernandinho! Căpitanul echipei de la partida cu Tottenham a acordat un interviu pentru ESPN.
Liverpool practic a câștigat campionatul, având în vedere diferența de puncte. Noi trebuie să fim atenți de acum și până la finalul sezonului, am putea să pierdem și mai multe puncte și poziția în clasament. Putem să terminăm în afara locurilor de Champions League. Sper ca săptămâna viitoare să avem o reacție pozitivă din partea fanilor pentru că avem mare nevoie

Când poate câștiga Liverpool titlul

Liverpool are toate șansele să devină campioana Angliei mai rapid decât oricare altă echipă în istoria competiției. Recordul este deținut de Manchester United, cea care a devenit campioană în 2001 pe 14 aprilie. Echipa lui Jurgen Klopp ar putea sa-și adjudece matematic titlul pe 21 martie contra lui Crystal Palace dacă va câștiga următoarele 6 partide.
Cum Manchester City are partide extrem de dificile în următoarea perioadă cu echipe precum Leicester City și Manchester United, nu este exclus ca Liverpool să câștige chiar mai rapid titlul. În cazul în care City pierde una din următoarele patru partide, Liverpool poate deveni matematic campioană pe terenul rivalei locale, Everton, pe 16 martie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo