Echipamentul pentru meciurile de pe teren propriu al actualei campioane din Premier League, Manchester City, a fost făcut public pe un cont de Twitter foarte bine cunoscut pentru informațiile precise pe care le oferă cu privire la echipamentele celor mai mari cluburi de fotbal din lume.
Echipamentul, care prezintă elemente de mozaic alb pe culoarea cerului, tradițional pentru ocupanta locului secund în clasamentul Premier League, a stârnit deja o mulțime de reacții pe rețelele de socializare din partea suporterilor. Ținuta dedicată meciurilor de acasă are și guler. Echipamentele vor fi create și distribuite de Puma, firmă care a preluat această sarcină de curând de la Nike.
https://i.eurosport.com/2020/03/08/2791130.jpg
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00