Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United, aproape să aducă unul dintre cei mai căutați tineri din Europa

Irina Aldea

Publicat 10/03/2020 la 09:58 GMT+2

Manchester United este tot mai aproape de transferul lui Jude Bellingham, mijlocașul de 16 ani al lui Birmingham City FC.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Părinții lui Jude Bellingham de la Birmingham City FC s-au întâlnit luni cu oficialii lui Manchester United la baza de antrenament al echipei antrenate de Ole Gunnar Solksjaer după ce mijlocașul de 16 ani a primit permisiunea de a purta discuții cu echipele interesate să-l transfere.
Bellingham, cel mai tânăr jucător al echipei din Birmingham, a primit diverse oferte de la numeroase cluburi, astfel că viitorul mijlocașului este unul cu adevărat promițător. Man United însă păstrează interesul foarte crescut pentru el și pornește cu prima șansă în această cursă. De asemenea, Borussia Dortmund, care în ianuarie a dat lovitura cu transferul lui Haaland, și-a trecut și ea numele pe lista echipelor interesate de Bellingham.
De când a debutat în august, în vârstă de 16 și 38 de zile, Bellingham a devenit o apariție obișnuită între titulari, bifând 35 de apariții în toate competițiile, marcând patru goluri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo