Părinții lui Jude Bellingham de la Birmingham City FC s-au întâlnit luni cu oficialii lui Manchester United la baza de antrenament al echipei antrenate de Ole Gunnar Solksjaer după ce mijlocașul de 16 ani a primit permisiunea de a purta discuții cu echipele interesate să-l transfere.

Bellingham, cel mai tânăr jucător al echipei din Birmingham, a primit diverse oferte de la numeroase cluburi, astfel că viitorul mijlocașului este unul cu adevărat promițător. Man United însă păstrează interesul foarte crescut pentru el și pornește cu prima șansă în această cursă. De asemenea, Borussia Dortmund, care în ianuarie a dat lovitura cu transferul lui Haaland, și-a trecut și ea numele pe lista echipelor interesate de Bellingham.

Bundesliga
#Euroscout Bellingham din Birmingham, viitorul superstar al fotbalului englez
25/09/2020 LA 13:54

De când a debutat în august, în vârstă de 16 și 38 de zile, Bellingham a devenit o apariție obișnuită între titulari, bifând 35 de apariții în toate competițiile, marcând patru goluri.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Bundesliga
Jude Bellingham, debut excelent la Borussia Dortmund. Deja parteneriatul cu Haaland funcționează
13/08/2020 LA 06:26
Fotbal
OFICIAL! Dortmund, lovitură pe piața transferurilor! L-a adus pe Jude Bellingham de la Birmingham
20/07/2020 LA 11:06