Părinții lui Jude Bellingham de la Birmingham City FC s-au întâlnit luni cu oficialii lui Manchester United la baza de antrenament al echipei antrenate de Ole Gunnar Solksjaer după ce mijlocașul de 16 ani a primit permisiunea de a purta discuții cu echipele interesate să-l transfere.
Bellingham, cel mai tânăr jucător al echipei din Birmingham, a primit diverse oferte de la numeroase cluburi, astfel că viitorul mijlocașului este unul cu adevărat promițător. Man United însă păstrează interesul foarte crescut pentru el și pornește cu prima șansă în această cursă. De asemenea, Borussia Dortmund, care în ianuarie a dat lovitura cu transferul lui Haaland, și-a trecut și ea numele pe lista echipelor interesate de Bellingham.
De când a debutat în august, în vârstă de 16 și 38 de zile, Bellingham a devenit o apariție obișnuită între titulari, bifând 35 de apariții în toate competițiile, marcând patru goluri.
Premier League
Klopp îl vrea, clubul i-a pus un preț uriaș. Acesta ar putea fi transferul iernii în Europa
IERI LA 16:01
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern - Hoffenheim 4-0. Golaveraj uimitor pentru bavarezi. Dortmund s-a impus și ea fără emoții
23/10/2021 LA 15:25
Bundesliga
Dortmund pune preț pe Jude Bellingham! Suma uriașă pe care nemții o vor în schimbul mijlocașului
20/10/2021 LA 17:54