Autoritățile britanice continuă să interzică prezența suporterilor pe stadioane, dar acest lucru nu va putea continua mult timp. Cluburile au foarte mult de pierdut din această cauză și încearcă pe toate căile să convingă autoritățile statale să permită revenirea suporterilor în arene, dând asigurări că riscurile de răspândire a virusului Covid-19 vor fi minime.
Manchester United se pregătește intens pentru mult așteptatul moment ar întoarcerii fanilor pe Old Trafford, iar oficialii "diavolilor" încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru ca aceștia să nu fie supuși niciunui risc.
Potrivit Daily Sport, clubul a anunțat că vor fi respectate cu strictețe regulile de distanțare socială, iar tuturor oamenilor care vor veni la stadion li se va lua temperatura la intrare. De asemenea, accesul pe "Teatrul Viselor" se va face după un protocol bine stabilit, astfel încât aglomerația să fie evitată.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM O ORĂ

Old Trafford va putea găzdui 23.500 de fani

La fel ca peste tot, și în Anglia accesul fanilor va fi permis într-un număr limitat, doar un anumit procent din capacitatea stadionului. Cum Old Trafford este unul dintre cele mai încăpătoare stadioane din Anglia, United va putea beneficia de suportul a 23.500 de suporteri, așa cum susține Collette Roche, directorul operațional al "diavolilor".
"Am primit linii directoare guvernamentale. Sunt convins că vom putea găzdui fanii în siguranță. Am petrecut în jur de două luni lucrând cu liniile directoare guvernamentale pentru a dezvolta procesele și măsurile potrivite pentru a ne asigura că putem avea în jur de 23.500 de persoane pe acest stadion, în condiții de distanțare socială și siguranță", a declarat Collette Roche pentru Sky Sport.
Impactul pandemiei de coronavirus este resimțit din plin de toate cluburile, iar Man United nu face excepție. În această lună, clubul de pe Old Trafford și-a anunțat bilanțul anual, iar cifrele sunt îngrijorătoare. Veniturile au scăzut cu peste 100 de milioane de £ față de anul precedent, iar datoriile au crescut.
Un club ca Manchester United obținea sume imense din vânzarea de bilete și abonamente, iar aceste pierderi financiare se datorează în special lipsei suporterilor de pe stadion.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29