Manchester United a reușit să facă ce face mereu. A început meciul slab, cu o echipă inferioară în clasament. De îndată ce oaspeții au deschis scorul și au trecut peste United în clasament, echipa lui Solskjaer a început să joace bine și să revină la vechile obieciuri: să învingă echipele superioare.
Până la deschiderea scorului, Manchester United a dominat partida însă fără ocazii importante de gol. De cealaltă parte, Newcastle s-a dovedit a fi periculoasă pe contraatac și a trecut de două ori pe lângă gol. În cele din urmă, în minutul 17, Matty Longstaff a profitat de lentoarea fundașilor lui United și a finalizat un contraatac ca la carte al oaspeților. Singurele goluri din cariera puștiului de 19 ani au venit contra lui United.

Newcastle a deschis scorul pe Old Trafford, prin golul înscris de tânărul Longstaff

Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM 7 ORE
În minutul 36 însă totul s-a schimbat. Martial șutează la colțul scurt de la marginea careului iar Dubravka nu face destule pentru a prinde mingea. Gol United și de aici meciul a curs într-o singură direcție.
Doar cinci minute mai târziu, Fabian Scharr pierde mingea într-o zonă periculoasă, Greenwood recuperează și șutează impecabil peste Dubravka. Era 2-1 pentru gazde iar soarta partidei părea deja hotărâtă.

Greenwood a înscris un gol impresionant și a adus-o pe United în avantaj

Martial și Rashford au înscris și ei dar Newcastle a părut total pierdută după ce a fost egalată. După acest meci Manchester United urcă abia pe locul șapte, în timp ce Newcastle cade pe 10.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM O ZI
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
IERI LA 07:11