Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United se reorientează. Dacă nu-l poate lua pe Sancho, Solskjaer vrea alt star din Bundesliga

Nicu Savin

Actualizat 25/07/2020 la 16:30 GMT+3

Manchester United este unul dintre marile cluburi care încearcă să-l trasfere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund. Presa britanică scrie însă că "diavolii" au și o variantă de rezervă dacă nu vor reuși trasferul tânărului englez. Este vorba despre Kingsley Coman, internaționalul francez de la Bayern Munchen, cu care se pare că s-au purtat deja discuții despre o eventuală mutare pe Old Traford.

Kingsley Coman, Jadon Sancho și Alphonso Davies

Credit imagine: Getty Images

Jurnaliștii englezi de la Sky Sport News au anunțat că francezul de 24 de ani este pe o listă scurtă de jucători care sunt doriți de echipa lui Solskjaer. Coman este văzut de către cei de la United cea mai bună alternativă dacă nu va fi perfectat trasferul lui Jadon Sancho, care rămâne totuși prioritatea numărul unu în această perioadă de trasferuri.
Um Dortmunds Jadon Sancho ranken sich immer wieder Abwanderungsgerüchte
Sancho mai are 2 ani de contract cu Dortmund, iar nemții cer peste 100 de milioane de £ pentru tânărul jucător. Astfel, Manchester United s-ar putea reorienta spre varianta Kingsley Coman, care ar fi mult mai ieftină, existând și posibilitatea unui împrumut pe un sezon cu opțiune de cumpărare în vara viitoare.
În ultimul an, Manchester United a cheltuit peste 200 de milioane de £ pentru 4 jucători: Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Daniel James și Bruno Fernandes, iar managerul Solskjaer a declarat de curând că situația provocată de pandemie ar putea afecta bugetul de trasferuri al clubului.
Kingsley Coman avec le Bayern Munich en 2020

Bayern nu vrea să renunțe la Coman

Kingsley Coman a jucat în acest sezon 35 de meciuri pentru Bayern în toate competițiile, reușind 7 goluri și 7 pase decisive, iar conducerea bavarezilor nu ar vrea să renunțe la francez, deși pe același post tocmai l-a transferat pe Leroy Sane de la Manchester City pentru 55 de milioane de £.
De la reluarea competiției după pauza din martie, Coman a jucat în toate cele 9 partide de campionat, dar și în cele 2 din Cupa Germaniei, reușind 2 goluri și 2 assist-uri. Acest lucru demonstrează ca francezul este un jucător de bază pentru Hansi Flick și nu se va renunța prea ușor la el în cazul unei oferte în această vară.
Coman a ajuns pe Allianz Arena în 2017 și mai are contract până în vara anului 2023 cu bavarezii, astfel că oficialii germani nu sunt dispuși să îl vândă dacă nu va sosi o ofertă cu adevărat importantă pe numele său.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo