Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United vrea să transfere neapărat un fundaș central! Pau Torres, în capul listei lui Solskajer

Nicu Savin

Actualizat 09/03/2021 la 15:56 GMT+2

Manchester United a avut serioase probleme în centrul defensivei în acest sezon, iar Ole Gunnar Solskjaer este în căutarea unui partener ideal pentru Harry Maguire. După ce l-au ratat pe Upamecano, "diavolii" s-au reorientat și vor încerca în vară să aducă un alt fundaș central de mare valoare, care ar putea fi o soluție pe termen lung.

Manchester Unitd manager Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă Manchester United a încheiat fără gol primit ultimele 4 partide din acest sezon, ideea aducerii unui fundaș central de valoare la echipă rămâne intactă.
"Diavolii" au fost interesați de Dayot Upamecano, dar jucătorul lui Leipzig a ales Bayern Munchen. Ulterior s-a scris că Raphael Varane ar putea ajunge pe Old Trafford, dar francezul va costa cu siguranță o sumă imensă în caz că nu-și va prelungi contractul cu Real Madrid. Jules Kounde, fundașul Sevillei, a fost de asemenea printre țintele lui United, dar internaționalul francez de tineret are o clauză de reziliere uriașă: 70 de milioane de €, bani pe care englezii nu sunt dispuși să-i plătească în aceste vremuri, mai ales că există probleme financiare la club.
Ca atare, United s-a reorientat și Daily Mail scrie că Pau Torres, jucătorul lui Villarreal este acum primul pe lista lui Solskjaer. Fundașul de 24 de ani este văzut ca soluția ideală ca partener pentru căpitanul Harry Maguire în centrul defensivei, deoarece este jucător de picior stâng. În plus, Torres ar fi o variantă mai ieftină, el având o clauză de reziliere de 45 de milioane de €.

Pau Torres (Villarreal) and Portu (Real Sociedad)

Solskjaer îl vrea pe Pau Torres la Manchester United

Pau Torres este un produs 100% al Academiei de la Villarreal. În sezonul 2018-2019 a fost împrumutat la Malaga, dar în ultimele 2 sezoane a devenit un titular de drept la formația de pe El Madrigal. De asemenea, Torres are deja 7 selecții la naționala Spaniei și cel mai probabil va face parte din lotul pentru europeanul din acest an.
Presa engleză a scris că Torres a fost și pe radarul celor de la Manchester City, dar echipa lui Guardiola i-a transferat în vara trecută pe Ruben Dias și Nathan Ake, iar în acest sezon John Stones a revenit la o formă bună, deci e greu de crezut că Guardiola își mai dorește întăriri pe această poziție.
În schimb, la Manchester United doar Harry Maguire este un om de bază pentru Solskjaer. În acest sezon, Victor Lindelof sau Axel Tuanzebe au avut evouții oscilante, iar accidentările tot mai dese ale lui Eric Bailly îi dau mari bătăi de cap antrenorului norvegian.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo