Mendy a invitat la petrecerea sa de Anul Nou trei persoane din afara casei. Acest lucru s-ar putea să îl înfurie pe Pep Guardiola, cel care a afirmat de mai multe ori că este extrem de important ca jucătorii să respecte regulile de izolare pentru a opri răspândirea virusului.
”Clubul este conștient că a existat o încălcare a regulilor anti-COVID-19 de Revelion din partea lui Benjamin Mendy. Deși anumite elemente din acest incident au fost interpretate greșit în presă și jucătorul și-a cerut scuze pentru greșeală, clubul este dezamăgit de ce s-a întâmplat și va demara o investigație internă”, a declarat un purtător de cuvânt al lui City.

Benjamin Mendy și-a cerut scuze

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 5 ORE
”Benjamin și partenera sa au permis unui bucătar și doi prieteni să vină la ei acasă pentru o cină de Anul Nou. Ben recunoaște că acest lucru este o încălcare a protocoalelor anti-COVID-19 și regretă acțiunile sale. Ben a fost testat pentru COVID și este în discuții cu clubul”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Mendy.
Manchester City a avut deja un meci amânat în acest sezon din cauza COVID-19 după ce Gabriel Jesus și Kyle Walker au fost depistați pozitivi. Ulterior, au mai fost confirmate încă trei cazuri la club iar meciul cu Everton care trebuia să se joace pe 28 decembrie a fost amânat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31