Mendy a invitat la petrecerea sa de Anul Nou trei persoane din afara casei. Acest lucru s-ar putea să îl înfurie pe Pep Guardiola, cel care a afirmat de mai multe ori că este extrem de important ca jucătorii să respecte regulile de izolare pentru a opri răspândirea virusului.
”Clubul este conștient că a existat o încălcare a regulilor anti-COVID-19 de Revelion din partea lui Benjamin Mendy. Deși anumite elemente din acest incident au fost interpretate greșit în presă și jucătorul și-a cerut scuze pentru greșeală, clubul este dezamăgit de ce s-a întâmplat și va demara o investigație internă”, a declarat un purtător de cuvânt al lui City.

Benjamin Mendy și-a cerut scuze

Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
IERI LA 05:26
”Benjamin și partenera sa au permis unui bucătar și doi prieteni să vină la ei acasă pentru o cină de Anul Nou. Ben recunoaște că acest lucru este o încălcare a protocoalelor anti-COVID-19 și regretă acțiunile sale. Ben a fost testat pentru COVID și este în discuții cu clubul”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Mendy.
Manchester City a avut deja un meci amânat în acest sezon din cauza COVID-19 după ce Gabriel Jesus și Kyle Walker au fost depistați pozitivi. Ulterior, au mai fost confirmate încă trei cazuri la club iar meciul cu Everton care trebuia să se joace pe 28 decembrie a fost amânat.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
IERI LA 04:52
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
17/05/2022 LA 08:22