Manchester City a trimis prima ofertă oficială pentru Harry Kane, informează cunoscutul jurnalist specializat pe transferuri, Fabrizio Romano.
Campioana Angliei a oferit 100 de milioane de lire și s-a arătat dispusă să includă în pachet și jucători. Printre numele vehiculate se numără Sterling, Laporte sau Gabriel Jesus.
Romano informează că Tottenham nu va accepta oferta și că nu se va lua o decizie în timpul Campionatului European.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Căpitanul Angliei, Harry Kane, a transmis în mod clar că vrea să plece de la Tottenham după Euro 2020 pentru a câștiga trofee. Însă The Telegraph a informat ieri că Daniel Levy, președintele lui Tottenham, este hotărât să nu îi permită lui Kane să plece. Astfel, negocierile - fie ele între Kane și club sau între City și Tottenham - se anunță aprige.

Harry Kane vrea să plece de la Tottenham

De două ori golgheter în cel mai puternic campionat din lume, Harry Kane s-a săturat să evolueze la o formaţie care dezamăgeşte tot mai mult. Vârful ajuns la 27 de ani simte că îşi iroseşte cariera, chiar dacă inima lui e alături de gruparea londoneză.
Într-un dialog purtat la sfârșitul lui mai cu Gary Neville în cadrul podcastului SkyBet's The Overlap, Kane a recunoscut voalat că vrea să plece și spera să găsească înțelegere la Daniel Levy.
"Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy). Poate se gândeşte: "Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?". Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani", declara Kane în mai.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
IERI LA 21:00