Manchester City este foarte aproape de a încheia o înțelegere cu Bournemouth pentru a-l transfer ape Nathan Ake. Pep Guardiola urmărește să reconstruiască defensiva echipei pe care o antrenează după ce în acest sezon nu au reușit să țină pasul cu rivalii de la Liverpool, care și-au adjudecat deja titlul în Premier League. Guardiola este convins că Ake ar putea fi piesa lipsă a puzzle-ului, iar Cetățenii sunt dispuși să ofere aproape 40 de milioane de euro pentru fundașul în vârstă de 25 de ani al lui Bournemouth
Totuși, Man City nu este singurul club mare interesat de Ake. Chelsea, club de la care a plecat fundașul olandez la Bournemouth, a intrat de asemenea în cursa pentru semnătura lui Nathan Ake. Acesta din urmă a fost vândut la Bournemouth în 2017 ăn schimbul sumei de 22 de milioane de euro.

Pep Guardiola reconstruiește defensiva lui Man City

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Ake a fost adesea asociat cu Manchester United și Chelsea în trecut după o serie de evoluții impresionante. În ciuda problemelor întâmpinate de Bournemouth în Premier League, reputația fundașului olandez a rămas intactă, iar aparițiile lui pe teren au atras privirile magnaților din fotbalul englez. Ake are contract cu Bournemouth până în 2022, însă există multe semne care indică faptul că va pleca de pe Etihad la finalul acestui sezon competițional.
Totuși, primul transfer al verii pentru Manchester City ar urma să vină din Spania. Conform surselor Eurosport Spania, Manchester City a ajuns la un acord cu jucătorul Valenciei, Ferran Torres. Surse apropiate jucătorului au declarat pentru Eurosport că reprezentanții săi s-au întâlnit cu cei ai lui Manchester City miercurea trecută și au ajuns la un acord total privind viitorul său contract cu clubul.
Tot ce rămâne acum de făcut pentru Manchester City este să ajungă la un acord privind prețul jucătorului, al cărui acord urmează să expire în vara lui 2021, Valencia dorind să-l vândă în condițiile în care clubul a ratat ocazia să joace în Champions League sau Europa League sezonul viitor. De Torres au fost interesate și Real Madrid sau Atletico Madrid dar City este favorită pentru că jucătorul își dorește să joace sub comanda lui Pep Guardiola.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22