Manchester City se pregătește deja pentru sezonul viitor. Clubul de pe Etihad este aproape să câștige un nou titlu în Premier League și, în același timp, este favorită la calificarea în finala UEFA Champions League.
Între timp, "cetățenii" au rezolvat primul transfer al verii. Dario Sarmiento, puștiul-minune de la Estudiantes, a fost cumpărat de City în schimbul a 6 milioane de dolari (5 milioane de euro) și va ajunge pe Etihad în luna iunie, anunță jurnalistul Fabrizio Romano, expert în mercato.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Pe lângă suma de transfer, în contractul încheiat cu Estudiantes sunt stipulate bonusuri în valoare totală de 12 milioane de dolari (10 milioane de euro), precum și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
https://i.eurosport.com/2021/04/30/3123991.jpg

Manchester City a rezolvat primul transfer al verii: Dario Sarmiento, atacantul lui Estudiantes

Sarmiento va semna un contract valabil pe 5 ani, iar anunțul oficial al clubului va sosi în curând.
Dario Sarmiento a fost promovat la prima echipă a lui Estudiantes în 2019. Atacantul argentinian joacă pe postul de extremă dreapta, dar poate fi folosit și ca "9 fals". Per total, tânărul fotbalist a adunat 21 de apariții la prima echipă a lui Estudiantes.
Manchester City a mai rezolvat recent transferul unui jucător de mare viitor. Kayky (17 ani), atacantul lui Fluminense, a fost cumpărat de liderul din Premier League pentru 10 milioane de euro + bonusuri, dar va ajunge pe Etihad abia în 2022.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53