Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, acord total pentru primul transfer al verii! Pe cine aduce Guardiola

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/07/2020 la 07:39 GMT+3

Conform surselor Eurosport Spania, Manchester City a ajuns la un acord cu jucătorul Valenciei, Ferran Torres.

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Surse apropiate jucătorului au declarat pentru Eurosport că reprezentanții săi s-au întâlnit cu cei ai lui Manchester City miercuri și au ajuns la un acord total privind viitorul său contract cu clubul.
Tot ce rămâne acum de făcut pentru Manchester City este să ajungă la un acord privind prețul jucătorului, al cărui acord urmează să expire în vara lui 2021, Valencia dorind să-l vândă în condițiile în care clubul a ratat ocazia să joace în Champions League sau Europa League sezonul viitor.
De Torres au fost interesate și Real Madrid sau Atletico Madrid dar City este favorită pentru că jucătorul își dorește să joace sub comanda lui Pep Guardiola.

Manchester City are nevoie de Ferran Torres

Manchester City a avut mari probleme în a-și apăra totlul în acest sezon din cauza unui lot care pare să fi fost destul de subțire. Strategia lui Guardiola se bazează pe ideea de a avut opțiuni multe și variate în fiecare meci iar absența lui Sane, accidentat în mare parte a sezonului, a afectat acest lucru. Acum că Sane a plecat la Bayern, Pep are nevoie de un înlocuitor, iar Torres s-ar potrivi perfect.
La doar 20 de ani, Torres este recunoscut pentru viteza sa remarcabilă, creativitate și tehnică precum și pentru capacitatea de a juca oriunde în zona ofensivă, exact ce îi place lui Pep.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo