Surse apropiate jucătorului au declarat pentru Eurosport că reprezentanții săi s-au întâlnit cu cei ai lui Manchester City miercuri și au ajuns la un acord total privind viitorul său contract cu clubul.
Tot ce rămâne acum de făcut pentru Manchester City este să ajungă la un acord privind prețul jucătorului, al cărui acord urmează să expire în vara lui 2021, Valencia dorind să-l vândă în condițiile în care clubul a ratat ocazia să joace în Champions League sau Europa League sezonul viitor.
De Torres au fost interesate și Real Madrid sau Atletico Madrid dar City este favorită pentru că jucătorul își dorește să joace sub comanda lui Pep Guardiola.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

Manchester City are nevoie de Ferran Torres

Manchester City a avut mari probleme în a-și apăra totlul în acest sezon din cauza unui lot care pare să fi fost destul de subțire. Strategia lui Guardiola se bazează pe ideea de a avut opțiuni multe și variate în fiecare meci iar absența lui Sane, accidentat în mare parte a sezonului, a afectat acest lucru. Acum că Sane a plecat la Bayern, Pep are nevoie de un înlocuitor, iar Torres s-ar potrivi perfect.
La doar 20 de ani, Torres este recunoscut pentru viteza sa remarcabilă, creativitate și tehnică precum și pentru capacitatea de a juca oriunde în zona ofensivă, exact ce îi place lui Pep.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38