După interdicția primită în următoarele 2 sezoane din UEFA Champions League, acum oficialii lui Manchester City se tem de o posibilă depunctare în Premier League.
Potrivit The Independent, clubul lui Guardiola ar putea fi penalizat conform regulamentului Premier League, aflat în strânsă legătură cu Regulamentul UEFA de licenţiere a cluburilor şi de fairplay financiar. Regulamentul respectiv face referire la faptul că orice club care deține licența Premier League trebuie să ofere informații adevărate (n.r. - pe care City nu le-a oferit). În același timp, astfel de informații trebuie să îndeplinească și condițiile stabilite de UEFA.
Comitetul Premier League ar fi discutat deja potențialele penalizări care pot fi aplicate în cazul lui Manchester City, iar o depunctare pare cea mai probabilă soluție, susțin jurnaliștii britanici. O eventuală depunctare nu va afecta lupta pentru titlu, Liverpool fiind lider detașat în Premier League. Totuși, interdicția lui City din Champions League va afecta clasamentul din Anglia, în contextul locurilor care asigură accesul în cupele europene.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 5 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39