Trupa lui Pep Guardiola venea după înfrângerea dureroasă împotriva lui Leicester, 2-5, chiar pe Etihad, și după remiza cu Leeds, scor 1-1, din deplasare. "Cetățenii" aveau nevoie de o victorie ca să-și recapete moralul, iar aceasta a venit contra lui Arsenal, condusă de Mikel Arteta, fostul secund al lui Guardiola.

La ultima întâlnire dintre "profesorul" Guardiola și "elevul" Arteta, Arsenal s-a impus cu 2-0, în semifinalele Cupei Angliei. În această seară, fostul tehnician al Barcelonei și-a luat revanșa, într-o partidă extrem de echilibrată.

Premier League
Ozil, dezamăgit că n-a fost inclus în lotul lui Arsenal pentru Premier League. Ce promisiune a făcut
PESTE O ORĂ

Manchester City - Arsenal 1-0. Sterling a înscris unicul gol al meciului

Momentul decisiv a avut loc la jumătatea primei reprize, când Sterling s-a trezit cu mingea la picior, în centrul careului, după o respingere a lui Leno. Atacantul lui City a reluat în plasă din prima, fără speranțe pentru goalkeeper-ul "tunarilor".

Arsenal n-a reușit să restabilească egalitatea, deși a avut câteva ocazii periculoase. În formația lui Arteta și-a făcut apariția, pe final, și Thomas Partey, mijlocașul transferat pe ultima sută de metri de la Atletico Madrid.

S-a încheiat 1-0 pentru Manchester City, care urcă pe locul 10 în Premier League. De cealaltă parte, Arsenal se află pe locul 5.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1228x538:1230x536)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Klopp îl vrea pe Ben White în locul lui Van Dijk, la Liverpool. Preţul cerut de Brighton
ACUM O ORĂ
Premier League
Klopp, replică acidă pentru Carragher: "Există anumite motive pentru care nu e antrenor!"
ACUM 6 ORE