Trupa lui Pep Guardiola venea după înfrângerea dureroasă împotriva lui Leicester, 2-5, chiar pe Etihad, și după remiza cu Leeds, scor 1-1, din deplasare. "Cetățenii" aveau nevoie de o victorie ca să-și recapete moralul, iar aceasta a venit contra lui Arsenal, condusă de Mikel Arteta, fostul secund al lui Guardiola.
La ultima întâlnire dintre "profesorul" Guardiola și "elevul" Arteta, Arsenal s-a impus cu 2-0, în semifinalele Cupei Angliei. În această seară, fostul tehnician al Barcelonei și-a luat revanșa, într-o partidă extrem de echilibrată.

Manchester City - Arsenal 1-0. Sterling a înscris unicul gol al meciului

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Momentul decisiv a avut loc la jumătatea primei reprize, când Sterling s-a trezit cu mingea la picior, în centrul careului, după o respingere a lui Leno. Atacantul lui City a reluat în plasă din prima, fără speranțe pentru goalkeeper-ul "tunarilor".
Arsenal n-a reușit să restabilească egalitatea, deși a avut câteva ocazii periculoase. În formația lui Arteta și-a făcut apariția, pe final, și Thomas Partey, mijlocașul transferat pe ultima sută de metri de la Atletico Madrid.
S-a încheiat 1-0 pentru Manchester City, care urcă pe locul 10 în Premier League. De cealaltă parte, Arsenal se află pe locul 5.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52