”Îmi pare rău că a durat așa mult, dar circumstanțele au fost oarecum excepționale”, a afirmat Soriano într-o scrisoare către suporteri.
Când facem alegeri și luăm decizii, o facem mereu în interesul clubului. Totuși, luând această decizie, nu am luat în considerare legătura indestructibilă între pasiunea fanilor noștri și oportunitatea de a avea succes.
”Board-ul regretă luarea unei decizii care nu a luat în considerare valorile istorice ale clubului. Am făcut o greșeală și ne cerem, sincer, scuze pentru dezamăgirea și frustrarea cauzată în ultimele 72 de ore”, a afirmat Soriano.
Premier League
Salah a vorbit în premieră despre interesul Barcelonei pentru el. Anunțul egipteanului
ACUM 2 ORE
Super Liga a fost anunțată oficial duminică însă tot proiectul a picat în doar două zile după ce toate cluburile engleze au anunțat că vor renunța această nouă competiție. Cluburilor engleze li s-au alăturat miercuri dimineață Inter, Atletico Madrid și AC Milan.
Cu toate acestea, președintele lui Real Madrid, nu este hotărât să renunțe la plan.

FLORENTINO PEREZ NU RENUNȚĂ LA SUPER LIGĂ

”Nu au plecat. Suntem împreună în continuare și ne gândim cum să facem ca acest proiect să meargă”, a declarat Perez.
Perez a recunoscut că proiectul ar fi trebuit explicat mai bine și a declarat că este ”trist și dezamăgit” de criticile ”orchestrate” primite de peste tot.
”Fiecare președinte era pregătit să vorbească, dar în următoarea zi am fost omorâți. Nu ne așteptam la asta. Era de parcă am fi lansat o bombă atomică. Pare că deja știau de ce urma să facem și ne așteptau”, a declarat el.
Perez a informat că una dintre formațiile din Premier League nu a fost de la bun început interesată de competiție iar acest lucru a fost ”contagios” pentru restul patronilor din Premier League, cărora le-a fost frică de critici.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 6 ORE
Premier League
Cum a fost taxat Ibrahimovic cu o liră de Manchester United: "Glumești, nu? Spune-mi că glumești"
ACUM 7 ORE