”Îmi pare rău că a durat așa mult, dar circumstanțele au fost oarecum excepționale”, a afirmat Soriano într-o scrisoare către suporteri.
Când facem alegeri și luăm decizii, o facem mereu în interesul clubului. Totuși, luând această decizie, nu am luat în considerare legătura indestructibilă între pasiunea fanilor noștri și oportunitatea de a avea succes.
”Board-ul regretă luarea unei decizii care nu a luat în considerare valorile istorice ale clubului. Am făcut o greșeală și ne cerem, sincer, scuze pentru dezamăgirea și frustrarea cauzată în ultimele 72 de ore”, a afirmat Soriano.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Super Liga a fost anunțată oficial duminică însă tot proiectul a picat în doar două zile după ce toate cluburile engleze au anunțat că vor renunța această nouă competiție. Cluburilor engleze li s-au alăturat miercuri dimineață Inter, Atletico Madrid și AC Milan.
Cu toate acestea, președintele lui Real Madrid, nu este hotărât să renunțe la plan.

FLORENTINO PEREZ NU RENUNȚĂ LA SUPER LIGĂ

”Nu au plecat. Suntem împreună în continuare și ne gândim cum să facem ca acest proiect să meargă”, a declarat Perez.
Perez a recunoscut că proiectul ar fi trebuit explicat mai bine și a declarat că este ”trist și dezamăgit” de criticile ”orchestrate” primite de peste tot.
”Fiecare președinte era pregătit să vorbească, dar în următoarea zi am fost omorâți. Nu ne așteptam la asta. Era de parcă am fi lansat o bombă atomică. Pare că deja știau de ce urma să facem și ne așteptau”, a declarat el.
Perez a informat că una dintre formațiile din Premier League nu a fost de la bun început interesată de competiție iar acest lucru a fost ”contagios” pentru restul patronilor din Premier League, cărora le-a fost frică de critici.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52