Cine o mai poate opri pe Manchester City? Cu siguranță nu Southampton. Echipa lui Ralph Hasenhuttl a revenit în Manchester după înfrângerea dureroasă, 0-9 cu United și spera la mai mult.
Se poate spune că a obținut mai mult - a marcat două goluri. Dar în ciuda unui început de meci bun al sfinților, în care au reușit chiar să egaleze din penalty după un fault asupra lui Vestegaard, City a preluat ulterior controlul partidei.
Pep Guardiola pare capabil să joace cu oricine vrea atacant. În seara asta, datoria de ”vârf fals” i-a aparținut lui Bernardo Silva, dar nu a contat. Golurile au fost împărțite frățește de Gundogan, De Bruyne și Mahrez. Aproape că nici nu am sesizat intrarea lui Aguero în minutul 72, soarta partidei fiind deja decisă.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
28/11/2022 LA 18:52

Manchester City continuă dominarea în Premier League

Așadar cu un meci în plus Manchester City ajunge la 14 puncte distanță de echipa care a învins-o etapa trecută, Manchester United. Însă jocul elevilor lui Guardiola a fost cu adevărat strălucitor și nu lasă loc de îndoială: elevii lui Guardiola merită titlul de campioni.
De cealaltă parte, Southampton revine la înfrângeri după ce oprise o serie neagră etapa trecută cu Sheffield United iar echipa lui Hasenhuttl se află la șapte puncte de retrogradare, dar cu un meci în plus față de Fulham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33