Argentinianul a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria Premier League iar City dorește să îl răsplătească pe jucătorul de 31 de ani prin a-i oferi o libertate totală privind viitorul său.
Astfel, City îi va permite lui Aguero să părăsească clubul când va dori el iar conform informațiilor 90min.com, Haaland este alesul pentru a-l înlocui pe argentinian. Numărul impresionant de goluri marcate de norvegian la RB Salzburg și Borussia Dortmund a fost destul pentru a impresiona conducerea campioanei Angliei. City se află în contact cu tatăl și agentul său, Alf-Inge Haaland, cel care a evoluat la clubul englez între 2000 și 2003. City va spera să profite de relația bună cu acesta pentru a-l aduce pe fiul său pe Etihad.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Erling Haaland a ajuns la Borussia Dortmund după ce nemții au profitat de clauza de reziliere a norvegianului de la RB Salzburg de doar 20 de milioane. Acum, Haaland și-a asigurat din nou o clauză care îi va permite să facă următorul pas în carieră.
Erling Haaland va fi disponibil începând de vara viitoare pentru doar 60 de milioane de euro, aceasta fiind clauza sa de reziliere introdusă în contract. Dortmund a ales să ignore politica clubului pentru a insera această clauză, ea fiind necesară pentru a-și asigura semnnătura norvegianului.
Acordul dintre Dortmund și Haaland nu s-ar fi finalizat fără această clauză, conform Sky Germania. Dar totul a decurs mult mai ușor pentru că el a venit pe o sumă mică de la Salzburg. Vestea ar putea fi una bună pentru Manchester United, care cu siguranță va fi interesată de serviciile sale și în vară după ce a ratat transferul său în ianuarie.
Haaland câștigă la Dortmund 152.000 de euro pe săptămână la Dortmund iar contractul său este valabil până în 2024.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52