Scott Carson (35 de ani) a sosit la Manchester City în 2019, sub formă de împrumut pe 2 sezoane. În cadrul tranzacției respective, formația lui Pep Guardiola a acceptat să achite două tranșe anuale a câte 500.000 de lire pentru a acoperi împrumutul și salariul lui Carson.
Văzut drept a 3-a variantă din poarta lui City, după titularul Ederson și rezerva Zack Steffen, Carson este dorit în continuare de Pep Guardiola. "Cetățenii" și-ar dori să-l transfere definitiv în actuala perioadă de mercato, fiind pregătiți să-i ofere un contract valabil pe 18 luni.
Dar misiunea vicecampioanei Angliei se anunță mult mai complicată decât ar fi anticipat oficialii de pe Etihad. Motivul? Derby, clubul-mamă al lui Carson, nu este de acord să anuleze înțelegerea privind împrumutul portarului și chiar solicită taxa de 500.000 de euro în această lună pentru a putea plăti salariile jucătorilor lui Wayne Rooney, anunță Daily Mail.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2013/10/31/1118369.jpg

Manchester City, înfuriată de transferul blocat al lui Carson, portarul lui Derby

Derby a fost afectată serios de pandemia de coronavirus, iar conducătorii clubului n-au reușit să plătească salariile jucătorilor în mod integral, luna trecută. Prima tranșă din actualul sezon, pentru împrumutul lui Carson, a fost plătită de City în luna august a anului 2020.
La rândul său, Carson este nemulțumit de decizia lui Derby de a bloca transferul său permanent pe Etihad. Portarul de 35 de ani își dorește să activeze în continuare la o echipă din Premier League, iar despărțirea de City ar putea duce la o posibilă retragere a sa din fotbal.
Din momentul sosirii sale la Manchester City, Scott Carson n-a bifat vreun minut pentru trupa lui Pep Guardiola. De-a lungul carierei, goalkeeper-ul de 35 de ani a mai evoluat la Leeds, Liverpool, Sheffield Wednesday, Charlton, Aston Villa, West Brom, Bursaspor și Wigan.
Pe Anfield, Carson a adunat 9 apariții în perioada 2006-2008, înainte să fie cedat la West Brom în schimbul sumei de 4 milioane de euro. Carson a adunat 4 selecții și la naționala Angliei, pentru care a debutat în 2007.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53