Mai multe echipe din Europa au recurs la o acțiune asemănătoare în ultimele zile, pentru a susține angajații medicali care luptă în mod direct cu virusul, ajutând persoanele bolnave.
Așadar, cadrele medicale vor desfășura cursuri de instruire pe stadionul lui Manchester City, pentru a fi pregătite în momentul în care interacționează cu pacienții. Etihad va fi pus la dispoziția NHS începând de săptămâna viitoare.

Santiago Bernabeu, transformat în depozit

Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36
Real Madrid este un alt club uriaș care a anunțat că va pune stadionul Santiago Bernabeu la dispoziția sistemului medical.
Stadionul trupei din Madrid va deveni un centru pentru donațiile primite de la organizații și companii, în special cele din zona sportivă. Toate donațiile vor fi depozitate la stadion și apoi înmânate autorităților din domeniul Sănătății pentru a fi distribuite în modul cel mai potrivit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
LIVE BLOG Champions League | Victorii clare pentru Bayern și Juventus! Toate rezultatele serii
14/09/2021 LA 04:39
Premier League
Nedved, vicepreședintele lui Juve, era în direct la TV, când Ronaldo a dat golul 2 pentru United
11/09/2021 LA 17:04