Mai multe echipe din Europa au recurs la o acțiune asemănătoare în ultimele zile, pentru a susține angajații medicali care luptă în mod direct cu virusul, ajutând persoanele bolnave.
Așadar, cadrele medicale vor desfășura cursuri de instruire pe stadionul lui Manchester City, pentru a fi pregătite în momentul în care interacționează cu pacienții. Etihad va fi pus la dispoziția NHS începând de săptămâna viitoare.

Santiago Bernabeu, transformat în depozit

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58
Real Madrid este un alt club uriaș care a anunțat că va pune stadionul Santiago Bernabeu la dispoziția sistemului medical.
Stadionul trupei din Madrid va deveni un centru pentru donațiile primite de la organizații și companii, în special cele din zona sportivă. Toate donațiile vor fi depozitate la stadion și apoi înmânate autorităților din domeniul Sănătății pentru a fi distribuite în modul cel mai potrivit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
IERI LA 04:50