Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

City se alătură luptei împotriva pandemiei! Cum va susține clubul de pe Etihad cadrele medicale

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/03/2020 la 19:37 GMT+2

Manchester City se alătură luptei împotriva pandemiei de coronavirus. Potrivit SkySports, campioana en-titre din Premier League va pune la dispoziție Etihad Stadium cadrelor medicale din Marea Britanie - NHS (National Health Service).

Etihad Stadium, general shot

Credit imagine: Getty Images

Mai multe echipe din Europa au recurs la o acțiune asemănătoare în ultimele zile, pentru a susține angajații medicali care luptă în mod direct cu virusul, ajutând persoanele bolnave.
Așadar, cadrele medicale vor desfășura cursuri de instruire pe stadionul lui Manchester City, pentru a fi pregătite în momentul în care interacționează cu pacienții. Etihad va fi pus la dispoziția NHS începând de săptămâna viitoare.

Santiago Bernabeu, transformat în depozit

Real Madrid este un alt club uriaș care a anunțat că va pune stadionul Santiago Bernabeu la dispoziția sistemului medical.
Stadionul trupei din Madrid va deveni un centru pentru donațiile primite de la organizații și companii, în special cele din zona sportivă. Toate donațiile vor fi depozitate la stadion și apoi înmânate autorităților din domeniul Sănătății pentru a fi distribuite în modul cel mai potrivit.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo