Manchester City a materializat transferul lui Kayky, noua senzație din Brazilia. Puștiul lui Fluminense a fost monitorizat intens de liderul din Premier League în ultimele luni, iar negocierile s-au încheiat cu succes, astăzi.
"Cetățenii" au anunțat că s-au înțeles cu Fluminense pentru transferul lui Kayky, iar atacantul va ajunge pe Etihad în vara anului 2022, la finalul sezonului din Brazilia.
Premier League
Plusuri și minusuri după etapa a-35-a din Premier League
ACUM 10 MINUTE

Manchester City l-a cumpărat pe Kayky, noua senzație din Brazilia!

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, expert în mercato, Manchester City va plăti 10 milioane de euro (plus bonusuri) pentru transferul lui Kayke, jucător care a impresioant în actuala stagiune din Brazilia. Tânărul atacant va semna un contract valabil pe 5 ani cu trupa lui Guardiola, iar "cetățenii" vor beneficia și de un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Kayky a marcat 2 goluri în 9 apariții pentru Fluminense în sezonul curent. Într-un meci disputat recent în campionat, puștiul lui Fluminense a marcat un gol superb, după ce a pornit din afara careului și a driblat spectaculos întreaga apărare adversă.
În prezent, Kayky este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Premier League
Agentul lui Jack Grealish a oferit informații de ultimă oră. Ce se întâmplă cu transferul la United
ACUM 2 ORE
Premier League
Unul dintre cei mai căutați jucători din Ligue 1 a ajuns deja la un acord cu Leicester
ACUM 4 ORE