Manchester City a materializat transferul lui Kayky, noua senzație din Brazilia. Puștiul lui Fluminense a fost monitorizat intens de liderul din Premier League în ultimele luni, iar negocierile s-au încheiat cu succes, astăzi.
"Cetățenii" au anunțat că s-au înțeles cu Fluminense pentru transferul lui Kayky, iar atacantul va ajunge pe Etihad în vara anului 2022, la finalul sezonului din Brazilia.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Manchester City l-a cumpărat pe Kayky, noua senzație din Brazilia!

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, expert în mercato, Manchester City va plăti 10 milioane de euro (plus bonusuri) pentru transferul lui Kayke, jucător care a impresioant în actuala stagiune din Brazilia. Tânărul atacant va semna un contract valabil pe 5 ani cu trupa lui Guardiola, iar "cetățenii" vor beneficia și de un procent de 20% dintr-un viitor transfer.
Kayky a marcat 2 goluri în 9 apariții pentru Fluminense în sezonul curent. Într-un meci disputat recent în campionat, puștiul lui Fluminense a marcat un gol superb, după ce a pornit din afara careului și a driblat spectaculos întreaga apărare adversă.
În prezent, Kayky este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/22/3119572.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52