Manchester City are mari probleme de lot, ultima fiind reprezentată de accidentarea lui Jesus - singurul vârf autentic din lot. Aguero mai are aproximativ o lună până să revină, iar apărarea a fost slăbită de absența lui Laporte, încă nerefăcut complet, dar chiar și așa diferența de scor din partida cu formația lui Brendan Rodgers e de neconceput.
Vardy a reușit hattrick-ul, două dintre goluri fiind marcate din penalty, iar vârful englez a devenit coșmarul lui City și al lui Pep. Atacantul lui Leicester a înscris 8 goluri contra lui City, cu 5 mai mult decât a reușit să marcheze orice alt jucător împotriva formației lui Guardiola, de când acesta a sosit pe banca "cetățenilor".

Reacția lui Guardiola, după Manchester City - Leicester 2-5: "Ne-am enervat când n-am reușit să ne creăm ocazii"

Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
IERI LA 12:20
Pep Guardiola a comentat prestația slabă a jucătorilor săi din meciul cu Leicester. Managerul iberic consideră că lucrurile au mers bine până la pauză, moment în care echipa sa a cedat presiunii.
"Nu ne-am creat multe ocazii și am început să ne gândim că nu jucăm bine. Am pus multă presiune pe noi să înscriem golul al doilea, când ar fi trebuit să fim mai calmi. Am fost anxioși și ne-am enervat când am văzut că nu reușim să ne creăm ocazii. Le-am spus la pauză că joacă bine, că trebuie să fie mai calmi și că așa vor putea controla meciul.
Apoi am primit două goluri și meciul s-a complicat foarte tare. Leicester s-a apărat foarte jos, iar noi n-am avut la dispoziție jucători care să atace careul adversarului. Este greu, nu este simplu să accepți (n.r. - înfrângerea dură), dar asta va trebui să facem.", a declarat Pep Guardiola, la finalul meciului cu Leicester.
Mahrez reușise să deschidă scorul pentru Manchester City în minutul 4. Apoi a urmat un hattrick al lui Jamie Vardy (37', 54', 58'). Maddison a dus scorul la 4-1 în minutul 77, iar Ake a redus din diferență peste 7 minute. Tielemans a stabilit scorul final în minutul 88, din lovitură de la 11 metri.

Jamie Vardy înscrie un gol superb pe Etihad împotriva lui Manchester City

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
IERI LA 07:04
Premier League
Jurgen Klopp, reacție de mare clasă, după ce City a devenit campioană cu o remontada istorică
22/05/2022 LA 21:00