Manchester City a creat istorie în ultimele 2 ediții ale Premier League, reușind să câștige titlul cu număr record de puncte. În stagiunea precedentă a avut loc una dintre cele mai intense lupte pentru trofeu, Liverpool terminând pe locul 2 cu 97 de puncte, cu unul mai puțin decât City. Liverpool ar fi devenit campioană a Angliei cu un asemenea punctaj în toate edițiile din Premier League, cu excepția ultimelor două!
Dacă Liverpool a început actualul sezon așa cum l-a terminat pe precedentul, cu o serie de victorii consecutive, pentru Manchester City situația este mai dificilă. Înfrângerile cu Norwich și Wolverhampton, plus egalul cu Tottenham, o lasă pe City la 8 puncte în spatele lui Liverpool după 8 etape disputate.

Probleme mari cu accidentările

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Pep Guardiola a primit o lovitură grea la partida cu Brighton când Aymeric Laporte a suferit o accidentare care îl va ține departe de gazon până în 2020. Iar acum, Guardiola are noi bătăi de cap cu golgheterul echipei, Kun Aguero. Selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, a anunțat că Aguero suferă din cauza unei accidentări care nu îi permite să se antreneze la capacitate maximă.
Aguero este golgheterul all-time al celor de la Manchester City și a fost cel mai bun marcator în toate cele 8 sezoane în care s-a aflat la echipă (o singură dată a încheiat la egalitate cu un coleg).
Aguero nu a fost inclus de Scaloni în lotul Argentinei la victoria cu Ecuador cu 6-1, venită după egalul cu Germania, scor 2-2. "Sergio Aguero nu este aici pentru că are o problemă și nu se poate antrena la 100% cu clubul" a explicat Scaloni decizia de a nu-l include pe Aguero în lot.
Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22