Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, pe urmele lui Kayky, noul puști-minune din Brazilia

Cosmin Cioboata

Actualizat 12/04/2021 la 10:38 GMT+3

Manchester City se află foarte aproape să materializeze transferul unui alt jucător brazilian promițător: Kayky (17 ani), atacantul de bandă dreapta de la Fluminese.

Kayky, atacantul lui Fluminese, dorit de Manchester City

Credit imagine: Twitter

Manchester City s-a bucurat în ultimii ani de serviciile excelente ale jucătorilor brazilieni. Ederson, Fernandinho și Gabriel Jesus sunt 3 jucători extrem de importanți din formația lui Pep Guardiola, iar oficialii "cetățenilor" sunt pregătiți să le mai aducă un conațional pe Etihad.
Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, expert în mercato, Manchester City se află foarte aproape să finalizeze transferul puștiului Kayky, de la Fluminese.
Kayky, atacantul lui Fluminese, dorit de Manchester City

Manchester City, pe urmele lui Kayky, noul puști-minune din Brazilia

Negocierile pentru transferul atacantului brazilian au început în luna februarie, iar acum cele două cluburi pun la punct ultimele detalii. Sursa citată anunță că suma de transfer ar urma să ajungă la 17 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.
Dacă totul va decurge conform planului, Kayky va ajunge la City în vara anului 2022 și va semna un contract valabil pe 5 ani.
Kayky a debutat recent la prima echipă a lui Fluminese și deja a atras privirile în Brazilia. În ultimul meci din campionat, tânărul atacant a marcat un gol superb, după ce a pornit din afara careului și a driblat spectaculos întreaga apărare a celor de la Nova Iguacu.
A fost cel de-al doilea gol înscris de Kayky ca profesionist, după cel din etapa precedentă, împotriva lui Macae. Per total, puștiul de 17 ani a bifat 8 apariții la prima echipă a lui Fluminese.
În prezent, Kayky este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo