Manchester City s-a bucurat în ultimii ani de serviciile excelente ale jucătorilor brazilieni. Ederson, Fernandinho și Gabriel Jesus sunt 3 jucători extrem de importanți din formația lui Pep Guardiola, iar oficialii "cetățenilor" sunt pregătiți să le mai aducă un conațional pe Etihad.
Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, expert în mercato, Manchester City se află foarte aproape să finalizeze transferul puștiului Kayky, de la Fluminese.
https://i.eurosport.com/2021/04/12/3028556.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53

Manchester City, pe urmele lui Kayky, noul puști-minune din Brazilia

Negocierile pentru transferul atacantului brazilian au început în luna februarie, iar acum cele două cluburi pun la punct ultimele detalii. Sursa citată anunță că suma de transfer ar urma să ajungă la 17 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.
Dacă totul va decurge conform planului, Kayky va ajunge la City în vara anului 2022 și va semna un contract valabil pe 5 ani.
Kayky a debutat recent la prima echipă a lui Fluminese și deja a atras privirile în Brazilia. În ultimul meci din campionat, tânărul atacant a marcat un gol superb, după ce a pornit din afara careului și a driblat spectaculos întreaga apărare a celor de la Nova Iguacu.
A fost cel de-al doilea gol înscris de Kayky ca profesionist, după cel din etapa precedentă, împotriva lui Macae. Per total, puștiul de 17 ani a bifat 8 apariții la prima echipă a lui Fluminese.
În prezent, Kayky este cotat la 2 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31