Lionel Messi a fost mai aproape ca niciodată să părăsească Barcelona în această vară. Starul argentinian este extrem de nemulțumit de actuala conducere a clubului catalan și a făcut acest lucru public.
Totuși, deși toată presa scria că ar putea ajunge la Manchester City, argentinianul a mai rămas cel puțin un sezon pe Camp Nou, contractul său expirând vara viitoare.

Manchester City, despre posibilul transfer al lui Messi

Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 6 ORE
”S-a discutat despre faptul că ar vrea să vină la City și asta arată cât de departe a mers echipa în ultimii ani, unde au ajuns cele mai mari talente ale generației sale și unde e posibil ca el să fi spus că vrea să vină să joace pentru noi.
E greu de ghicit ce se va întâmpla. Dacă ne gândim că în acele două săptămâni totul s-a decis la Barcelona, e aproape imposibil să ghicim ce se va întâmpla la vară.
Messi este un talent al unei generații, e cel mai bun jucător din lume și probabil o excelentă potențială investiție pe care noi am face-o, una neobișnuită, dar planurile noastre au fost făcute cu echipa curentă și se iau în calcul actualele oportunități pe care le avem.
Trebuie să fim pregătiți pentru fiecare aspect, pentru că sunt atâtea lucruri care se pot întâmpla, dar în același timp, cred că noi avem puterea financiară și abilitatea sistemică să facem acea investiție atunci când e nevoie", a afirmat Omar Berrada, ofițerul de operațiuni de la Manchester City.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 7 ORE
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
IERI LA 07:59