Echipa lui Pep Guardiola s-a impus fără emoții în prima apariție după interdicția primită din partea UEFA, din urmă cu câteva zile. Campioana Angliei a dominat copios meciul de pe Etihad, dar numai 2 șuturi au găsit plasa porții lui Fabianski. Rodri a deschis scorul în minutul 30, cu o lovitură de cap. Kevin de Bruyne a fost omul cu centrarea din corner, belgianul ajungând la cota 17 în ierarhia assist-urilor din Premier League.
Mai mult, De Bruyne a bifat și un nou record în campionatul Angliei, devenind jucătorul cu cele mai multe pase decisive reușite într-un sezon. Recordul anterior era deținut de Eden Hazard, care a expediat 16 assist-uri în stagiunea precedentă, pe când evolua pentru Chelsea.
Chiar De Bruyne a înscris golul secund al lui City, după ce a urmărit excelent acțiunea coechipierului său, David Silva. Mijlocașul belgian a expediat un șut pe jos, la colțul lung, la care Fabianski n-a putut să intervină.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 16 ORE
S-a încheiat 2-0 pentru Manchester City, care se menține pe locul 2 în Premier League, însă la o diferență uriașă, de 22 de puncte, în spatele liderului Liverpool.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58