Nelson Semedo are contract până în 2022 cu Barcelona și până acum a refuzat trei oferte de prelungire. Fundașul adus de la Benfica cu 35 de milioane vrea să plece pentru că mirajul de a fi antrenat de Pep Guardiola este foarte mare. Manchester City pune pe masă 45 de milioane, dar oferă și o altă varinată. După un sezon dezamăgitor la Manchester, Joao Cancelo este oferit Barcelonei plus încă 20 de milioane. Este important de știut că Manchester City a plătit lui Juventus 40 de milioane pentru Joao Cancelo.
Catalanii știu că Semedo mai are o ofertă foarte bună de la Atletico Madrid și încercă să facă o licițație între cele două cluburi pentru a obține o sumă mai mare. Jorge Mendes este însă cheia afacerii pe care Manchester City speră să o încheie până pe 10 mai.

Nélson Semedo

Credit imagine: Getty Images

Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
O altă țintă impotantă pentru Guardiola este atacantul de la Inter Lautaro Martinez, dar argentinainul are o clauză de reziliere de 111 milioane.

Slideshow

Lautaro Martinez, atacantul pe care Guardiola este gata să dea peste 100 de milioane de euro

13 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
24/09/2021 LA 14:30