Conform informațiilor The Guardian, au existat discuții pe marginile congresului UEFA de la Montreux de marți privind o posibilă răzgândire a celor două cluburi după reacțiile negative semnificative dar și a presiunii din partea guvernelor și ligilor.
Cei care se opun Super Ligii consideră, scriu jurnaliștii englezi, că doar jumătate dintre cele 12 cluburi sunt considerate ”fanatice”, adică vor susține Super Liga indiferent de situație. Celelalte cluburi s-au alăturat din motive financiare, care ar putea veni si prin concesii de la UEFA sau pentru că s-au temut că vor rămâne în urmă, așa cum a fost cazul la Chelsea și Manchester City.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM O ORĂ
O altă sursă bine plasată, de la o organizație care se opune Super Ligii, a fost mult mai circumspectă, considerând că deși speră ca unele cluburi să se răzgândească, nu crede că va fi cazul.
De altfel, jurnalistul Politico Alex Wickham a scris că unul dintre cluburile din Anglia ia serios în considerare să se retragă din Super Ligă. Asta pentru că acel club este furios că Manchester United și Liverpool ”au mințit”.
”O ruptură masivă în Super Ligă!”, scrie Wickham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39