Conform informațiilor The Guardian, au existat discuții pe marginile congresului UEFA de la Montreux de marți privind o posibilă răzgândire a celor două cluburi după reacțiile negative semnificative dar și a presiunii din partea guvernelor și ligilor.
Cei care se opun Super Ligii consideră, scriu jurnaliștii englezi, că doar jumătate dintre cele 12 cluburi sunt considerate ”fanatice”, adică vor susține Super Liga indiferent de situație. Celelalte cluburi s-au alăturat din motive financiare, care ar putea veni si prin concesii de la UEFA sau pentru că s-au temut că vor rămâne în urmă, așa cum a fost cazul la Chelsea și Manchester City.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
O altă sursă bine plasată, de la o organizație care se opune Super Ligii, a fost mult mai circumspectă, considerând că deși speră ca unele cluburi să se răzgândească, nu crede că va fi cazul.
De altfel, jurnalistul Politico Alex Wickham a scris că unul dintre cluburile din Anglia ia serios în considerare să se retragă din Super Ligă. Asta pentru că acel club este furios că Manchester United și Liverpool ”au mințit”.
”O ruptură masivă în Super Ligă!”, scrie Wickham.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29