Manchester City plănuiește să construiască o arenă de 21.000 de locuri lângă arena Etihad Stadium iar aceasta să găzduiască meciuri de NBA, evenimente de UFC și concerte, anunță Daily Mail. Conform acestor, consiliul din Manchester și-a dat acordul pentru acest proiect.
Cei de la Manchester City trebuie să primească acum toate aprobările urmând ca apoi să dureze nu mai puțin de 3 ani până când construcția va fi finalizată. Această decizie vine în ciuda protestelor patronilor de la Manchester Arena. Aceștia susțin că decizia va afecta și arena, dar și orașul, deoarece Manchester Arena se află în centru orașului, spre deosebire de viitoarea locație.
Pe lângă discuția noii arene, cei de la Manchester City doresc să construiască și 5.000 de case pentru a ajuta comunitatea.
Premier League
După Jesus, un alt star de la City e pe picior de plecare! Arsenal și Tottenham se bat pentru el
12/05/2022 LA 18:08

City, în revenire de formă

Cei de la Manchester City și-au revenit după pauza internațională. Dacă înainte a suferit o înfrângere neașteptată contra celor de la Wolverhampton, primul meci după pauză a reprezentat o victorie cu 2-0 în fața celor de la Crystal Palace, echipă dificilă în acest start de sezon. Victoria a apropiat-o pe City la 6 puncte de Liverpool în fruntea clasamentului.
Marți seară, cei de la Manchester City au revenit după ce au fost conduși cu 1-0 de Atalanta pe propriul teren și au înscris de 5 ori! Aguero a reușit o dublă, pentru ca apoi Sterling să marcheze 3 goluri într-un interval de doar 11 minute.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport.
Serie A
Un star din Premier League, în vizorul celor de la AC Milan! Transferul e greu de realizat
20/04/2022 LA 11:19
Premier League
Liverpool și City, pe urmele lui Saka, marea vedetă a lui Arsenal
04/02/2022 LA 12:35