Manchester United i-a făcut sâmbătă o ofertă de contract lui Edinson Cavani. Totuși, uruguayanul a refuzat imediat propunerea diavolilor pentru că își dorește să ajungă la Atletico Madrid, au informat Soccer Link și Foot Mercato. Informația a fost confirmată ulterior și de televiziunea franceză TF1.
Manchester United a egalat oferta celor de la Atletico Madrid - un salariu anual de 12 milioane de euro și un bons de mai multe milioane de euro la semnătură, însă Cavani pare hotărât să meargă pe Wanda Metropolitano, fie că va fi acum sau în vară.

PSG i-a stabilit prețul lui Cavani

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Atletico Madrid este interesată de transferul lui Cavani iar directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, a confirmat că echipa din Spania a făcut deja o ofertă.
Contractul lui Cavani la PSG expiră la sfârșitul sezonului iar Atletico spera să îl cumpere pentru doar 10 milioane de euro. Conform informațiilor ESPN însă, parizienii vor 20 de milioane de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24