Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a găsit alternativă pentru Jadon Sancho! Pe cine au pus ochii diavolii roșii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/12/2020 la 17:37 GMT+2

Manchester United îl monitorizează îndeproape pe mijlocașul lui Leicester, Harvey Barnes, pe care îl consideră o alternativă la Jadon Sancho.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

United nu a reușit să ajungă la un acord în vară cu Borussia Dortmund pentru Jadon Sancho deoarece germanii nu au acceptat un preț mai mic de 110 milioane de euro iar Borussia pare hotărâtă să-și păstreze vedeta.
Dar, conform The Sun, Manchester United a început deja să caute alte opțiuni și a început să-l monitorizeze pe Harvey Barnes, cel care a avut un început de sezon impresionant la Leicester.

Harvey Barnes, alternativa la Jadon Sancho

Ole Gunnar Solskjaer este un mare fan al lui Barnes și l-a urmărit îndeaproape în acest sezon. United a informat recent că îl va susține pe Solskjaer în viitoarea fereastră de transferuri. Vicepreședintele Ed Woodward a insistat că echipa a progresat sub comanda norvegianului.
”Am spus în aprilie că suntem hotărâți să întărim lotul, fiind în același timp disciplinați în perioada pandemiei”, le-a transmis Woodward fanilor luna trecută.
Barnes a marcat cinci goluri în toate competițiile în acest sezon. Stagiunea trecută a reușit să marcheze șapte goluri și nouă assisturi. Jurnaliștii englezi informează că Leicester vrea pe Barnes în jur de 65 de milioane de euro, însă este puțin probabil să accepte o ofertă în ianuarie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo