United nu a reușit să ajungă la un acord în vară cu Borussia Dortmund pentru Jadon Sancho deoarece germanii nu au acceptat un preț mai mic de 110 milioane de euro iar Borussia pare hotărâtă să-și păstreze vedeta.
Dar, conform The Sun, Manchester United a început deja să caute alte opțiuni și a început să-l monitorizeze pe Harvey Barnes, cel care a avut un început de sezon impresionant la Leicester.

Harvey Barnes, alternativa la Jadon Sancho

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Ole Gunnar Solskjaer este un mare fan al lui Barnes și l-a urmărit îndeaproape în acest sezon. United a informat recent că îl va susține pe Solskjaer în viitoarea fereastră de transferuri. Vicepreședintele Ed Woodward a insistat că echipa a progresat sub comanda norvegianului.
”Am spus în aprilie că suntem hotărâți să întărim lotul, fiind în același timp disciplinați în perioada pandemiei”, le-a transmis Woodward fanilor luna trecută.
Barnes a marcat cinci goluri în toate competițiile în acest sezon. Stagiunea trecută a reușit să marcheze șapte goluri și nouă assisturi. Jurnaliștii englezi informează că Leicester vrea pe Barnes în jur de 65 de milioane de euro, însă este puțin probabil să accepte o ofertă în ianuarie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52