Manchester United a pus ochii pe Moussa Dembele și este dispusă să ofere 72 de milioane de euro pentru francez, conform presei scoțiene. Diavolii roșii sunt interesați de mult timp de francez, însă au ales în iarnă să îl aducă pe Odion Ighalo sub formă de împrumut de la Shanghai Shenhua în ianuarie ca măsură temporară.
Vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward, este așteptat să cheltuiască semnificativ în această vară și este dispus să facă un efort considerabil pentru a-l aduce pe francez. Fostul atacant al celor de la Fulham și Celtic este primul pe lista de transferuri a lui United.
Președintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, și-a dat deja acordul pentru plecarea lui Dembele în vară: ”Avem deja mai multe oferte pentru jucătorii noștri în vară. Vindem jucătorii care vor să plece, acolo unde vor”. Dembele a marcat 39 de goluri în 82 de meciuri la Lyon.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
ACUM O ZI
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31