Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a pus ochii pe unul dintre cei mai căutați atacanți din Europa

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/02/2020 la 11:05 GMT+2

Manchester United va încerca să îl aducă în vară pe Moussa Dembele de la Lyon.

Ole Gunnar Solskjaer

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a pus ochii pe Moussa Dembele și este dispusă să ofere 72 de milioane de euro pentru francez, conform presei scoțiene. Diavolii roșii sunt interesați de mult timp de francez, însă au ales în iarnă să îl aducă pe Odion Ighalo sub formă de împrumut de la Shanghai Shenhua în ianuarie ca măsură temporară.
Vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward, este așteptat să cheltuiască semnificativ în această vară și este dispus să facă un efort considerabil pentru a-l aduce pe francez. Fostul atacant al celor de la Fulham și Celtic este primul pe lista de transferuri a lui United.
Președintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, și-a dat deja acordul pentru plecarea lui Dembele în vară: ”Avem deja mai multe oferte pentru jucătorii noștri în vară. Vindem jucătorii care vor să plece, acolo unde vor”. Dembele a marcat 39 de goluri în 82 de meciuri la Lyon.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo