Francezul de 22 de ani a devenit unul dintre cei mai promițători fundași centrali din Europa în ultimul an iar vara trecută Manchester City a încercat și ea să îl aducă pe Kounde, fără succes însă.
Sevilla este conștientă de cota tot mai bună a lui Kounde însă finanțele clubului au fost afectate serios de pandemia de coronavirus astfel că spaniolii nu vor să-l cedeze prea ușor.
Nici vara trecută spaniolii nu au vrut să cedeze și nu l-au lăsat pe Kounde să plece pentru sub 78 de milioane de euro, astfel că City s-a reorientat și l-a adus de la Benfica pe Ruben Dias, un transfer care s-a dovedit a fi extrem de inspirat. Directorul sportiv al spaniolilor, Monchi, a recunoscut că este posibil ca prețul să fie ”umflat”, însă este datoria lui să protejeze viitorul clubului.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55
”Deși a fost o ofertă magnifică, una foarte, foarte bună, nu a satisfăcut cererile noastre. Poate nu valora chiar atât, dar eu trebuie să mă gândesc la viitorul clubului”, a declarat Monchi.

Manchester United încearcă din nou aceeași tactică de negociere

Monchi a lăudat atitudinea lui Kounde de atunci iar francezul este titular incontestabil în acest sezon la Sevilla, marcând de trei ori. Manchester United pare favorită în acest moment să îl aducă pe Kounde, conform Daily Mail, însă diavolii nu sunt dispuși să achite clauza sa de reziliere.
Nu ar fi prima oară când United nu obține un jucător după ce nu este dispusă să achite suma cerută de club. Vicepreședintele Ed Woodward vrea să negocieze mereu dur, însă tactica sa nu a mers niciodată. United l-a ratat pe Jadon Sancho vara trecută după ce nu a dorit să achite suma cerută de Dortmund.
De asemenea, atunci când Leicester a cerut, la începutul perioadei de transferuri din 2019, 80 de milioane de euro pentru Harry Maguire, Woodward a refuzat inițial însă s-a văzut nevoit în final să achite această sumă pentru a-l aduce în cele din urmă pe Maguire pe Old Trafford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29