Acest rezultat o ridică pe Manchester United de pe locul 11 pe 10 – cel mai slab început de campionat pentru echipa de pe Old Trafford din ultimii 30 de ani. Scott McTominay a înscris o bijuterie de gol chiar înainte de pauză, dar Solskjaer este conștient că echipa sa nu a reușit mai mult de un gol în 11 din ultimele 12 meciuri din campionat.
Arsenal a egalat prin – cine altcineva? – Pierre-Emerick Aubameyang după ce VAR a întors o decizie greșită de offside. A fost o seară ploioasă pe Old Trafford iar Twitter unii fani deja vorbeau de părți ale acoperișului care au cedat în fața ploii. Pare însă că și fotbalul de calitate a cedat în fața condițiilor meteo – până la șutul impecabil trimis de McTominay în minutul 45 prin care United a deschis scorul, nu s-a întâmplat mai nimic notabil pe teren. De fapt, până în minutul 28 nicio echipă nu a tras pe poartă.
Meciul a fost mai animat în a doua repriză, mai ales când golul lui Aubameyang a fost anulat inițial pentru offside, chiar înainte să trimită mingea peste David de Gea. O decizie șocantă– Maguire era cu mult mai aproape de poartă decât gaonezul – care a fost întoarsă cu VAR, însă steagul fusese ridicat din timp iar portarul spaniol ar putea argumente că a fost influențat de decizia tușierului.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
IERI LA 10:34
Poate că a fost un moment care ar trebui să fie o lecție dublă: ca fotbalist, nu te opri din joc chiar dacă tușierul ridică fanionul; ca tușier, nu ridica fanionul decât dacă ești 100% convins că a fost offside.
Pentru Solskjaer trebuie să fi fost dezamăgitor că cel care a greșit la gol a fost chiar Axel Tuanzebe, care a jucat fundaș stânga pentru că diavolilor le lipseau ambii fundași de bandă. Tuanzebe a dat o pasă imprecisă pentru Lindelof iar puștiul Bukayo Saka a fost pe fază pentru ca apoi să-i pună pe tavă mingea lui Aubameyang.
Niciuna dintre echipe nu merita neapărat victoria, chiar dacă Manchester United a fost cea care a atacat, a presat și a construit mai mult și Arsenal a încercat să fie periculoasă pe contraatac. Mai mult, niciuna dintre echipe nu a demonstrat că ar merita să fie între primele patru din acest sezon.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
IERI LA 07:28
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53