Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United, dispusă să îl ofere pe Pogba ca monedă de schimb pentru un jucător de la Real Madrid

Nicu Savin

Actualizat 18/10/2020 la 21:20 GMT+3

Conform presei britanice, Manchester United a pus ochii pe tânărul jucător al Realului, Federico Valverde. Evident, acesta este considerat netransferabil de madrileni, dar oficialii de pe Old Trafford sunt dispuși să îl ofere la schimb pe francezul Paul Pogba, ceea ce ar putea schimba datele problemei.

Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă Manchester United a activat clauza de prelungire a înțelegerii lui Pogba și francezul este legat acum de clubul de pe Old Trafford până în 2022, plecarea acestuia mai devreme de această dată nu este imposibilă.
Pogba a admis în urmă cu puțin timp că a juca la Real Madrid este un vis de-al său, iar United l-ar putea ajuta să și-l împlinească, după cum susțin jurnaliștii britanici de la Daily Mail. Mai exact, oficialii "diavolilor" sunt dispuși să îl ofere pe francez ca monedă de schimb formației de pe Bernabeu pentru uruguayanul Federico Valverde, un jucător care a progresat enorm în ultima perioadă.
Evident, Real nu a dat semne că ar vrea să renunțe la Valverde, care este un om cheie pentru campionii din La Liga. Mai mult, mijlocașul de 22 de ani are o clauză de reziliere a contractului uriașă: 650 de milioane de €, o sumă care cu siguranță nu va fi plătită de niciun club.
Poziția lui Pogba în echipa lui Solskjaer este din ce în ce mai nesigură, francezul începând ca rezervă meciul câștigat aseară de "diavoli" în deplasarea de la Newcastle.
Valverde a devenit un titular incontestabil la Real Madrid, pentru care a jucat 33 de meciuri în La Liga în sezonul trecut, contribuind astfel consistent la titlul câștigat de "los blancos". Și în debutul acestui sezon Valverde a avut evoluții foarte bune, deci este greu de crezut că Real Madrid ar dori să renunțe la internaționalul uruguayan.
Totuși, nu este exclus să avem parte de o mutare spectaculoasă în vara viitoare, în care Pogba să ajungă pe Bernabeu, iar Valverde să înceapă o aventură în Premier League.

PAUL POGBA: "ESTE UN VIS PENTRU MINE SĂ JOC LA REAL MADRID"

Mijlocașul francez a declarat în urmă cu puțin timp că se simte bine la United, dar a lăsat de înțeles că i-ar surâde o mutare la Real Madrid: "Da, tuturor jucătorilor de fotbal le-ar plăcea să joace pentru Real Madrid. Este un vis pentru mine, de ce nu într-o zi?"
"Sunt la Manchester și îmi iubesc clubul. Joc la Manchester, mă simt bine și vreau să fac totul pentru a pune clubul acolo unde merită. Voi da totul la maxim, la fel ca și colegii mei.", a adăugat Pogba.
Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo