Șefii lui Manchester United au întocmit o listă scurtă de opțiuni pentru a-și consolida defensiva, iar Ozan Kabak se numără printre numele luate în considerare. "Diavolii" vor să profite de problemele financiare de la Shalke 04 și să-l achiziționeze în mercato-ul din ianuarie pe internaționalul turc de numai 20 de ani.
Prețul lui Kabak fusese stabilit de gruparea germană la 40 de milioane de €, dar clubul din Genselkirchen are mari probleme financiare, astfel că este dispus să-l cedeze pe fundașul turc pentru 25 de milioane de €.
Chiar dacă Shalke este ultima în Bundesliga, fără victorie în actualul sezon, evoluțiile lui Ozan Kabak au ieșit în evidență. Liverpool și-a manifestat interesul pentru tânărul fundaș turc, pe fondul numeroaselor accidentări de la nivelul defensivei. De asemenea, Red Bull Leipzig îl vrea pe Kabak, deoarece este aproape sigur că, cel puțin unul dintre cei doi fundași centrali, Dayot Upamecano și Ibrahima Konate, vor pleca de la echipă în vara anului viitor.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34

Ozan Kabak este dorit de Manchester United

United este în căutarea unui fundaș de valoare, care să facă pereche cu Harry Maguire în centrul defensivei. Victor Lindelof a jucat alături de căpitanul "diavolilor" în ultima vreme, dar evoluțiile suedezului au fost oscilante. În plus, Marcos Rojo și Phil Jones au fost puși pe lista de transferuri, astfel că singurele variante pentru postul de fundaș central din actualul lot ar rămâne Eric Bailly și Axel Tuanzebe.
Ozan Kabak a fost crescut de Galatasaray, iar în ianuarie 2019 a fost transferat la Stuttgart. Șvabii au retrogradat însă la finalul sezonului 2018-2019, iar Kabak a fost cedat la Shalke, unde a progresat foarte mult și a atras atanția marilor cluburi din Europa.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40